16.6 C
Ikaria
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας στις εκθέσεις HO.RE.CA. & ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Δείτε επίσης

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Σάμος, 28 Φεβρουαρίου 2022)

ΘΕΜΑ: Ολοκλήρωση συμμετοχής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στις εκθέσεις “HO.RE.CA. & ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022”.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις δύο σημαντικές και καταξιωμένες εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το Φεβρουάριο 2022 στην Αθήνα (“16η HO.RE.CA.” & “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ”), φιλοξενώντας δωρεάν τα προϊόντα 86 παραγωγικών & διατροφικών επιχειρήσεων από τα νησιά και των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων του Βορείου Αιγαίου.

Α. “16η  HO.RE.CA.” (“Metropolitan Expo”, Αθήνα, 11 – 14 Φεβρουαρίου 2022).

Πρόκειται για την κορυφαία και απόλυτα εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση της χώρας, με αποδέκτες τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (hotels, restaurants & cafes), την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες απ’ την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε με δύο ενιαία περίπτερα, το πρώτο στο hall 4 (τομέας τροφίμων, food services & γαστρονομίας) και το δεύτερο, στο hall 1 (τομέας αλκοολούχων ποτών & καφεστίασης), στα οποία εκτέθηκαν ομαδικά, αλλά διακριτά, τα προϊόντα των επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων & ποτών, απ’ όλα τα νησιά των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Τα δύο περίπτερα της Π.Β.Α., τίμησαν με την παρουσία του, πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών από τους κλάδους των ξενοδοχείων, των μικρών καταλυμάτων, των ξενώνων, των ενοικιαζομένων δωματίων, των campings, της τροφοδοσίες πλοίων και αεροσκαφών, της εστίασης, της αγροδιατροφής, καθώς και πλήθος εμπορικών αντιπροσώπων και απλού καταναλωτικού κοινού.

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, από τους απόδημους εθελοντές που στελέχωσαν τα δύο περίπτερα της Π.ΒΑ., διεξαγόταν γευσιγνωστικές δοκιμές των προϊόντων, ενώ καταγραφόταν η ζήτησή τους από τους επαγγελματίες που την επισκέφθηκαν. Παράλληλα, στο περίπτερο του hall 4, παρουσιαζόταν συνεχείς μαγειρικές επιδείξεις συνταγών των νησιών του Βορείου Αιγαίου, από την executive chef Τζένη Παλαιολόγου.

Β. “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: THE GREEK FINE FOOD EXHIBITION” (“M.E.C. ΠΑΙΑΝΙΑΣ”, Αθήνα, 18 – 20 Φεβρουαρίου 2022).

Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη η καταξιωμένη έκθεση του κλάδου τροφίμων & ποτών “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: THE GREEK FINE FOOD EXHIBITION”, φέτος επανήλθε αλλάζοντας τόπο συνάντησης, απευθυνόμενη όπως πάντα, στους επαγγελματίες της fine food διατροφής και στους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας, οι οποίοι μπορούσαν να προμηθευτούν τα διατροφικά προϊόντα της αρεσκείας τους.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε με δύο περίπτερα, συνολικού εμβαδού 135 τ.μ. Το πρώτο 90 τ.μ., στο οποίο φιλοξενήθηκαν 26 επιχειρήσεις από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σε ανεξάρτητα ατομικά booths και με φυσική παρουσία εκπροσώπων τους και το δεύτερο 45 τ.μ., στο οποίο φιλοξενήθηκαν ομαδικά αλλά διακριτά τα ασυνόδευτα προϊόντα 60 διατροφικών επιχειρήσεων από τις 3 περιφερειακές ενότητες της Π.Β.Α.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και στο πλαίσιο της καθιερωμένης γαστρονομικής ενότητας “Μαγειρεύουμε Ελλάδα”, πραγματοποιήθηκε μια ζωντανή γαστρονομική εκδήλωση, αποκλειστικά με τα προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν από το Βόρειο Αιγαίο.

Στην εκδήλωση αυτή, δόθηκε η δυνατότητα στην Π.Β.Α., μέσα από ένα γαστρονομικό τηλεοπτικό δρώμενο διάρκειας 2 ωρών, να προωθήσει τα προϊόντα των παραγωγών, καθώς και τη γαστρονομική κληρονομιά του Βορείου Αιγαίου, ενδυναμώνοντας την παρουσία των νησιών στο χάρτη των γαστρονομικών προορισμών.

Η εκδήλωση περιλάμβανε: α) παρουσίαση από τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, της παραγωγικής & γαστρονομικής φυσιογνωμίας των νησιών του Βορείου Αιγαίου, καθώς και της διατροφικής αξίας των προϊόντων τους, χαρακτηριστικό των οποίων είναι η αγνότητα και η εξαιρετική τους ποιότητα, λόγω του σπάνιου νησιωτικού terroir (χλωρίδα και πανίδα), και β) 4 “live cookings”, με gourmet και παραδοσιακές συνταγές από τα νησιά, με την επιμέλεια της Καλλονιάτισας chef Τζένης Παλαιολόγου, τη συνεχή υποστήριξη της Μυρσίνης Ανδριώτη και υπό τις οδηγίες του έχοντα το γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης, executive chef Κώστα Μπουγιούρη. Τα 4 αυτά πιάτα – προτάσεις, για την παρασκευή των οποίων, χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έκθεση, ήταν: σουγάνια (κρεμμυδοντολμάδες), σφουγγάτο, γκιουζλεμέδες ανεβατοί (με σπανάκι, φέτα & μυρωδικά) και τραχανοκροκέτες.

Γ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το οργανωτικό πλαίσιο των δύο συμμετοχών, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Πανάγος Κουφέλος. Το γενικό συντονισμό των αποστολών, είχε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης & Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου, η οποία εκπροσώπησε και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη, ενώ σε καθημερινή βάση βρισκόταν στα περίπτερα της Π.Β.Α. Την οργάνωση της παρουσίας των επιχειρήσεων, είχε το στέλεχος marketing & επιχειρησιακής έρευνας της Π.Β.Α. κ. Πάνος Πίτσιος.

Τα περίπτερα της Π.Β.Α., πλαισίωσαν με την πολύ ενεργή παρουσία τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διεκπεραίωση των εργασιών όλες τις ημέρες των δύο εκθέσεων, οι ακόλουθοι εθελοντές από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου: Μυρσίνη Ανδριώτη, Νάντια Αποστολοπούλου, Καλλιρρόη Βασιλείου, Κώστας Γιαννάκης, Χρυσάνθη Καλλονιάτη, Ευάγγελος Καραγιάννης, Ευστρατία Καριοφύλλη, Άννα Κουνιάρη, Αναστασία Κρητικού, Αρχοντία Μορφιαδάκη, Βάσια Μπαλτά, Θάλεια Μπαλτά, Ελένη Μύθη, Ευδοκία Νοικοκύρη, Δήμητρα Ξενέλλη, Φώτης Ξενέλλης, Ειρήνη Σερέτη, Νίκη Σερέτη, Μάκης Σερπάνος, Σοφία Σιγάλα,  Τζένη Παλαιολόγου, Γιώργος Παπαρίσβας, Μιχαήλ Πίτσιος, Γιώργος Σαπλαούρας & Απόστολος Τουμάνης.

Μεγάλος χορηγός των δύο συμμετοχών, ήταν ο επιχειρηματικός όμιλος “ATTICA GROUP”, του οποίου οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες “BLUE STAR FERRIES” και “HELLENIC SEAWAYS”, συνδέουν με ferry boats σε σταθερή και ετήσια βάση, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με την Αττική, ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν η αρωγή της εταιρείας “LΕSVOS CAR RENTAL.

Οι 86 επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων & ποτών από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που με τα εκλεκτά τους προϊόντα, πλαισίωσαν τα περίπτερα της Π.Β.Α. και στις δύο εκθέσεις, ήταν:

 

  1. “AGASTO”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΑΡΜΠΗ

 

  1. AGIA ELAIA”: ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΣΑΜΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΜΥΡΣΩΝΗ

 

  1. “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΙΑ”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ, ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΥΔΗΛΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ”: ΜΕΛΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

 

  1. “ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ & ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

  1. “ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ”: ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΑΙΓΑΙΟΝ – Β. & Ν. ΤΣΑΠΑΛΑΣ Ο.Ε.”: ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΙΠΑΣΤΑ ΧΙΟΥ

 

  1. “ΑΙΓΕΑΣ” Μ. ΓΑΝΕΛΛΗΣ – Τ. ΧΩΝΑΚΗ Ο.Ε.: ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΑΝΕΜΟΣ” ΜΠΕΝΕΤΟΣ Γ. – ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ Γ. Ο.Ε.: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

 

  1. “ΑΠΟΡΕΛΛΗΣ”: ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ”: ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΒΑΛΣΑΜΟ”: ΜΠΥΡΑ ΣΑΜΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

 

  1. “ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι. Ε.Π.Ε.”: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΒΑΣΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ”: ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΡΑΧΑΝΑΣ & ΧΑΧΛΕΣ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΒΕΛΕΜΒΕΤΣΟΣ Α.Ε.”: ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ ΣΑΜΟΥ

 

  1. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ “Η ΛΗΜΝΙΑ”: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ & ΦΛΩΜΑΡΙΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Β.Ε.Ε.”: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΟΥ

 

  1. “ΓΚΑΡΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΓΕΥΣΕΙΣΛΗΜΝΟΥ”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ – ΦΛΩΜΑΡΙΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “GIA …. GIAMAS” ΑΦΟΙ ΑΓΑΔΑΚΗ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

 

  1. “CITRUS Ι.Κ.Ε.”: ΓΛΥΚΑ & ΑΛΜΥΡΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΚΑΜΠΟΥ ΧΙΟΥ

 

  1. E.B.A. A.E.”: ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΕΛ.ΠΑ. Α.Ε. – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΣΒΑ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ “MYTILANA” & “CRYSTAL”

 

  1. “ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΜΟΥ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΣΑΜΟΥ

 

  1. “ΕΠΟΜ Α.Β.Ε.Ε.” ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: ΟΥΖΟ “ΜΙΝΙ”, “ΦΗΜΗ”, “LESVOS”

 

  1. “ΕΡΕΣΣΥΚΟ” ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΡΟΥΦΗ: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΥΚΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΣΥΚΟΥ & ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΕΡΕΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΧΙΟΥ: ΜΠΥΡΕΣ ΧΙΟΥ

 

  1. “Η ΠΑΓΩΔΙΩΤΙΣΣΑ”: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ & ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΣΑΜΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

 

  1. “HONEY HASAPIS: ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΝΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΘΡΟΥΜΠΗ” & “AKRORIA”: HERBS & OLIVE OIL ΙΚΑΡΙΑΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ & ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΤΟΥ

 

  1. “Ι. ΓΚΙΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”: ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΧΥΜΟΙ, ΟΥΖΟ ΧΙΟΥ, ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ – ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΒΟΤΚΑ & ΒΟΤΚΑ ΠΕΠΟΝΙ

 

  1. “ΙΚΑΡΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΜΟΝ. ΙΚΕ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΙΚΑΡΙΑΣ “ΙΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ”

 

  1. “ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.”: ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΚΑΚΙΤΣΗΣ” ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΧΙΟΥ: ΟΥΖΟ “ΑΝΤΡΙΚΙΟ” & ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΚΕΡ

 

  1. “ΚΑΣΠΑΚ’ ΝΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ & ΒΟΥΤΗΜΑΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ, ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΚΕΦΑΛΟΥ – ΧΟΡΟΥ

 

  1. “ΚΑΤΣΙΚΗΣ Σ. ΗΛΙΑΣ”: ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΙΟΥ

 

  1. KISS THE EARTH”: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΙΟΥ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

 

  1. “ΚΛΑΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. ΚΟΡΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΝΟΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΧΙΟΥ

 

  1. “ΚΟΥΚΟΥΛΙΘΡΑΣ Ν. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ & ΑΕΡΙΟΥΧΑ ΠΟΤΑ “ΚΡΗΝΗ”

 

  1. “KRYSTAL” ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.: ΑΕΡΙΟΥΧΑ ΠΟΤΑ, ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΚΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑ”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΝΩΝ ΧΙΟΥ

 

  1. “ΚΤΗΜΑ OLON” ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΛΗΜΝΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΕΡΗΣ Ο.Ε.”: ΑΛΕΥΡΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ”: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΟΝΔΡΟΜΠΗΛΑ

 

  1. LESVION OLIVE OIL”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΩΜΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΚΑΛΗ

 

  1. “LESVOS GOLD”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ Ε.Π.Ε.” & “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Μ.Ι.Κ.Ε.”

 

  1. LESVOS HONEY”: ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΚΟΥΤΑΡΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΤΡΑΤΗ ΚΟΝΤΟΥ

 

  1. “LIMNOS ORGANIC WINES” ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ – TΣΙΒΟΛΑΣ: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ, ΕΛΙΕΣ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΑΜΟΥ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

 

  1. ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ “Ο ΙΚΑΡΟΣ”: ΑΓΝΑ ΜΕΛΙΑ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΙΜΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΧΥΛΑ & ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΟΜΠΑΡΔΑ

 

  1. “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ”: ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ ΛΗΝΟΥ

 

  1. “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ”: ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ ΣΑΜΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΑ

 

  1. “ΜΕΛΙΣΣOΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΙΟΥ”: ΑΓΝΟ ΜΕΛΙ ΧΙΟΥ

 

  1. “ΜΕΛΙΧΡΥΣΟΣ”: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ ΛΗΜΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

 

  1. “ΜΕΣΑΝΤΡΑ”: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΣΥΚΑ & ΟΙΝΟΙ “ΜΥΤΙΛΟΣ” ΕΡΕΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΦΩΤΗ ΞΕΝΕΛΛΗ

 

  1. “MITIRA LESVOS”: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

  1. “MYROVOLOS ORGANICS”: ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, ΒΟΤΑΝΑ, ΚΑΠΑΡΗ & ΚΡΙΤΑΜΟ ΧΙΟΥ, ΑΡΓΥΡΩΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ

 

  1. “NISSOS GREEK FOOD”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΕΣΒΟΥ – ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & DELICATESSEN, ΣΟΦΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΕΖΗ

 

  1. “ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ”: ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΠΑΣΤΕΛΙΑ & ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΣΑΜΟΥ

 

  1. “ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ” Κ. ΛΟΥΠΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.: ΟΙΝΟΙ “ΔΑΦΝΙΣ & ΧΛΟΗ” & “ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ” ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. OMERTA COFFEE ROASTERS” ΛΕΣΒΟΥ: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΦΕ, ΙΩΑΝΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

  1. “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ”: ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΠΗΣ”

 

  1. “ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΦΙΛΙΑΣ”: ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΛΕΣΒΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΡΑΚΗ

 

  1. PAPAYIANNIDES ELAITIS”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ & ΣΑΛΤΣΕΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. PLOMARI GOLD”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥΜΑΝΗ

 

  1. “ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΜΑΤΑΡΕΛΛΗ”: ΟΥΖΟ ΛΙΣΒΟΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ”: ΟΥΖΟ “MATIS”, ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΠΟΡΙΑΖΗ ΑΦΟΙ”: ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΦΛΟΜΑΡΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ & ΑΛΕΥΡΙ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. “ΡΑΦΤΕΛΛΗ – ΠΡΩΤΟΥΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.”: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ “AEGEAN GOLD”

 

  1. “SALAMOUSAS AGRIFOOD”: ΟΣΠΡΙΑ, ΑΛΕΥΡΑ & ΣΙΤΗΡΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

  1. ΣΑΞΙΩΝΗΣ Κ. & Χ. Ο.Ε. “Ο ΚΙΜΩΝΑΣ”: ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & CATERING ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ Α.Ε.” ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΧΙΟΥ: ΟΥΖΑ, ΛΙΚΕΡ, ΤΣΑΪ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ, ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

 

  1. “ΣΟΥΣΑΜΛΗ Μ. Ο.Ε.”: ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ & ΑΡΤΟΣΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΓΙΑΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. “ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ”: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΧΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΛΗΟΥ

 

  1. “ΤΑ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ”: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΝΑΒΑ

 

  1. “ΤΕΣΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ”: ΓΛΥΚΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

  1. “ΤΟ ΠΥΘΑΡΙ” ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΚΥΡΗ: ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕΣ & ΠΟΔΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

 

  1. “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ” ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ: ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΒΡΥΣΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

  1. TSANTIRIS WINES”: ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ

 

  1. “ΧΑΤΖΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Α.Ε.” ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΛΕΣΒΟΥ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΓΩΝ

 

  1. “ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ”: ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

 

  1. “ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΑΡΙ”: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΧΙΟΥ, ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ

 

  1. “ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ Α.Ε.”: ΧΥΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΚΑΜΠΟΥ ΧΙΟΥ

H Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης & Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου, αφού συνεχάρη τις παραπάνω επιχειρήσεις, τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια προώθησης των προϊόντων των νησιών, στις δύο εκθέσεις, μετά το πέρας τους, δήλωσε: “Ήταν ακόμα δύο χρήσιμες και παραγωγικές παρουσίες της Π.Β.Α., σε δύο διαφορετικού ύφους, φιλοσοφίας και χαρακτήρα εμπορικές εκθέσεις, στις οποίες τα υπέροχα προϊόντα των νησιών μας, κατάφεραν για ακόμη μια φορά, να κερδίσουν τις εντυπώσεις των επαγγελματιών και του απλού κοινού, τόσο με τις απευθείας λιανικές πωλήσεις τους, όσο και με την πολύ μεγάλη ζήτησή τους, που εκφράστηκε και καταγράφηκε από τους ανθρώπους της Π.Β.Α και τους εθελοντές μας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img