20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Κινηματογραφικές προβολές κάθε Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο Ραχών

Δείτε επίσης

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από τους Σινεφίλους Αγίου Δημητρίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάθε Σάββατο στις 07:30 μ.μ. (για παιδιά) και στις 09:30 μ.μ. (για όλες τις ηλικίες) θα πραγματοποιούνται κινηματογραφικές προβολές στην πολιτιστική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου Ραχών.

Κινηματογραφικές προβολές κάθε Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο Ραχών

Προβολές Σάββατο 29 Φλεβάρη 2020

  • 7.30 μ.μ. με την παιδική ταινία «Tα ασχημογλυκούλια» (2019)
  • 9.30 μ.μ. με την ταινία «Άκοπο Διαμάντι» (2019)
Προβολές Σάββατο 29 Φλεβάρη 2020

7.30 μ.μ. με την παιδική ταινία «Tα ασχημογλυκούλια» (2019)

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας, και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

9.30 μ.μ. με την ταινία «Άκοπο Διαμάντι» (2019)

Από τους καταξιωμένους σκηνοθέτες Τζος και Μπένι Σάφντι έρχεται ένα συγκλονιστικό αστυνομικό θρίλερ για τον Χάουαρντ Ράτνερ (Άνταμ Σάντλερ), έναν χαρισματικό κοσμηματοπώλη από τη Νέα Υόρκη που ψάχνει διαρκώς… την καλή. Όταν βάζει μια σειρά από υψηλού ρίσκου στοιχήματα που θα μπορούσαν να τον φτιάξουν για μια ολόκληρη ζωή, ο Χάουαρντ παίρνει ένα τεράστιο ρίσκο με αβέβαια αποτελέσματα, προσπαθώντας παράλληλα να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, την οικογένεια και όλες τις αντιξοότητες που προκύπτουν, σε ένα ανελέητο κυνηγητό για την απόλυτη νίκη.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img