21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση Ντοκιμαντέρ για “τα ξυλοκάμινα της Ικαρίας“

Δείτε επίσης

Στο σχέδιο δράσης Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εντάχθηκε πρόταση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αντίλαλοι»

Μεταξύ των 29 προτάσεων που εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση από το σχέδιο δράσης Πολιτισμός της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου βρίσκεται η δημιουργία ντοκιμαντέρ µε τίτλο “Τα ξυλοκάμινα της Ικαρίας“. Την εν λόγω πρόταση κατέθεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αντίλαλοι».  Το ύψος χρηματοδότησης της συγκεκριμένης πρότασης βάση της επίσημης ανακοίνωσης θα αγγίξει τα 15.000€. Ο συνολικός προϋπολογισμός τετραετίας του σχέδιου δράσης Πολιτισμός της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου είναι 2.126.699,50 €.

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση Ντοκιμαντέρ για τα “Τα ξυλοκάμινα της Ικαρίας“

Πίνακας Αξιολόγησης και Επιλογής των προτάσεων (όλες)

Οι προτάσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο χρηματοδότησης και αυτές που απορρίφθηκαν από την γνωμοδοτική επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

PRAKTIKO_OMADAS_ERGASIAS

 

Μεταξύ των 30 προτάσεων που δεν εντάσσονται είναι 5 για την Ικαρία.

  • Απορρίφθηκε πρόταση του Συλλόγου αξιοποιήσεως περιοχής Χρυσοστόµου Ικαρίας – Ολοκλήρωση υποδοµών στο Θέατρο του Ίκαρου στη θέση ΙΚΑΡΗΣ-ΠΛΑΚΕΣ ΒΑΩΝΗΣ στο ∆ηµοτικό ∆ιαµέρισµα Χρυσοστόµου Ικαρίας (∆εν εντάσσεται /Κρίνεται ότι η πρόταση δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης περί προστασίας, ανάδειξης και προβολής των υπερτοπικών πολιτιστικών στοιχείων).
  • Απορρίφθηκε πρόταση της Αερολέσχης Ικαρίας «Ο Ίκαρος» – Ικαριάδα Αφή Ικαριακής Φλόγας (∆εν εντάσσεται/Ελλιπής πρόταση καθώς δεν έχουν συµπληρωθεί τα περισσότερα από τα κριτήρια αξιολόγησης της πρότασης (όπως ωριµότητα, επάρκεια, συνέργεια/συµπληρωµατικότητα) και δεν υπάρχει εκτίµηση προϋπολογισµού).
  • Απορρίφθηκε πρόταση του Σπανού ∆ηµήτριου- Λαογραφικό Μουσείο Ακαµάτρας (δεν πληρούται το κριτήριο της ύπαρξης φορέα υλοποίησης και δεν εντάσσεται στο πλαίσιο πρόσκλησης περί προστασίας, ανάδειξης και προβολής των υπερτοπικών πολιτιστικών στοιχείων).
  • Απορρίφθηκε πρόταση της Εταιρείας Ικαριακών Μελετών – Μετατροπή του κεντρικού µονοπατιού της κορυφογραµµής της Οροσειράς του Αθέρα Ικαρίας σε θεµατικό Μονοπάτι Φιλοσοφίας (∆εν εντάσσεται /Κρίνεται ότι η πρόταση δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης περί προστασίας, ανάδειξης και προβολής των υπερτοπικών πολιτιστικών στοιχείων).
  • Απορρίφθηκε πρόταση του Νοµικού Προσώπου του ∆ήµου Ικαρίας Ιωάννης Τσαρνάς – ∆ιοργάνωση του ∆ιεθνούς Τουρνουά Σκάκι Ίκαρος από το 2020 ως το 2023 (∆εν εντάσσεται /Κρίνεται ότι η πρόταση δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης περί προστασίας, ανάδειξης και προβολής των υπερτοπικών πολιτιστικών στοιχείων των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου).

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img