21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Πρόγραμμα αγώνων Σ/Κ αθλητικών συλλόγων της Ικαρίας

Δείτε επίσης

Αθλητικό Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου (22 & 23 Φεβρουαρίου)

Συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου αθλητικών συλλόγων Ικαρίας. ΠΡΟΣΟΧΗ κατά πάσα πιθανότητα όλοι οι εκτός έδρας αγώνες που είναι στο πρόγραμμα να πραγματοποιηθούν την Κυριακή στη Σάμο θα αναβληθούν λόγω αναμενόμενης κακοκαιρίας.

Πρόγραμμα Γ΄Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μεσαριάς αγωνίζεται αυτή την Κυριακή εκτός έδρας (Σάμο).

  • Η ομάδα της Μεσαριάς αγωνίζεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Σάμου (Βαθύ) εναντίον της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Νέου Πανσαμιακού στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής / 7ος Όμιλος (2η Περιφέρεια) / 8η Αγωνιστική.

Πρόγραμμα αγώνων τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανδρών

Η ομάδα του Διαγόρα αγωνίζεται αυτό το Σάββατο εντός έδρας και η ομάδα του Ικάρου εκτός την Κυριακή.

  • Η ομάδα του Διαγόρα αγωνίζεται το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Ευδήλου εναντίον της ομάδας του Πυθαγόρα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας / 11η αγωνιστική.
  • Η ομάδα του Ικάρου αγωνίζεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Β. Καλύμνιος εναντίον του Φοίνικα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας / 10η αγωνιστική (αγώνας εξ αναβολής).

Πρόγραμμα αγώνων τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών

Οι ομάδες του Πράμνου και του Ικάρου αγωνίζονται αυτό το Σάββατο μεταξύ τους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου και η ομάδα του Ηρακλή ταξιδεύει την Κυριακή στη Σάμο για να δώσει το προγραμματισμένο εκεί παιχνίδι.

  • Η ομάδα του Πράμνου ως γηπεδούχος υποδέχεται τον Ίκαρο το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος της ΤΕΟΚ Σάμου / 11η αγωνιστική.
  • Η ομάδα του Ηρακλή αγωνίζεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί εναντίον της ομάδας των Φοιτητών (Σ.Θ.Ε.) στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος της ΤΕΟΚ Σάμου / 11η αγωνιστική.
Πρόγραμμα αγώνων Σ/Κ αθλητικών συλλόγων της Ικαρίας
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img