21.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Παρουσίαση της Ορχήστρας Παραδοσιακής Ανατολικής Μουσικής

Δείτε επίσης

Παρουσίαση της Ορχήστρας Παραδοσιακής Ανατολικής Μουσικής Ικαρίας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Αγίου Δημητρίου Ραχών

Τα μέλη της Ορχήστρας Παραδοσιακής Ανατολικής Μουσικής Ικαρίας θα εμφανιστούν στην αίθουσα του Αγίου Δημητρίου Ραχών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. και θα παρουσιάσουν, με την καθοδήγηση της Σοφίας Λαμπροπούλου, τραγούδια, κάλαντα και μουσικές απ’ όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για την τρίτη επίσημη εμφάνιση και παρουσίαση αυτής της εξαιρετικά σημαντικής προσπάθειας που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 με την οργάνωση και την υποστήριξη της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας. Είσοδος Ελεύθερη.

Παρουσίαση της Ορχήστρας Παραδοσιακής Ανατολικής Μουσικής

Πως ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια

Η Σοφία Λαμπροπούλου συμμετέχοντας τα τρία τελευταία χρόνια στις μουσικές αυλές διαπίστωσε ότι υπάρχει ένα ικανός αριθμός μουσικών με υψηλό δεξιοτεχνικό επίπεδο και αγάπη στην ανατολική μουσική και πρότεινε στους διοργανωτές του μουσικού σεμιναρίου να δημιουργηθεί αυτή η ορχήστρα. Έτσι για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο μουσικοί από όλη την Ικαρία συναντήθηκαν και άρχισαν πρόβες με την καθοδήγηση της Σοφίας Λαμπροπούλου και τη συμμετοχή της Έφης Μπίρταχα.

Απόσπασμα από την πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Ανατολικής Μουσικής με τραγούδια, κάλαντα και μουσικές από όλη την Ελλάδα.

Χρήσιμες συνδέσεις

Σελίδα της Κίνησης Πολιτών Ραχών
Μουσικές Αυλές

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img