21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Προβολή της animation παιδικής ταινίας «Ο Γάτος ο Φευγάτος»

Δείτε επίσης

Προβολή παιδικής ταινίας από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κηρύκου

Κυριακή 24 Νοέμβρη, ώρα 6 μ.μ,
Κάτω αίθουσα παλαιού δημαρχείου Αγίου Κηρύκου
Είσοδος 3 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ποπ-κορν & νερό)

Προβολή της animation παιδικής ταινίας «Ο Γάτος ο Φευγάτος» στην κάτω αίθουσα παλαιού δημαρχείου Αγίου Κηρύκου την Κυριακή 24 Νοέμβρη, ώρα 6 μ.μ.

Το Trailer της εντυπωσιακής animation ταινίας

Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει. Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του για να ανακαλύψει τη «Γατοπία» έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης! Ένα ταξίδι συναρπαστικό αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει τον μονάκριβο γιο του!

Ο «Γάτος ο Φευγάτος» (Cats) έρχεται για να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μέσα από μια ιδιαίτερη και γεμάτη αστεία στιγμιότυπα κινηματογραφική ταινία που στόχο έχει να θυμίσει στους γονείς πως… τα παιδιά μεγαλώνουν πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμαστε και στα μικρά παιδιά, πως ό,τι κι αν τους συμβεί, οι γονείς τους είναι πάντα στο πλευρό τους.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img