21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Η Ελένη Βιτάλη για μία μαγική βραδιά στη μαρίνα Αγίου Κηρύκου

Δείτε επίσης

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου μια μοναδική LIVE μουσική παράσταση με την Ελένη Βιτάλη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τους Τζουμ στη μαρίνα τουριστικών σκαφών στον Άγιο Κήρυκο

H μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ θα εμφανιστούν στην Ικαρία την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και ώρα 22:00. Μαζί τους για μία μοναδική εμφάνιση η αγαπημένη μας Βιολέτα Ίκαρη. Θα μας παρουσιάσουν την «Βεγγέρα της Ελένης» μια μουσική παράσταση που η Ελένη Βιτάλη και οι εξαιρετικοί συνεργάτες της δημιούργησαν με πολύ μεράκι, ταλέντο και φαντασία. Το σκηνικό στήνεται στη μαγευτική νέα μαρίνα τουριστικών σκαφών στον Άγιο Κήρυκο για μια ακόμη αξέχαστη βραδιά γεμάτη χρώματα και ήχους καλοκαιριού.

Η Ελένη Βιτάλη για μία μαγική βραδιά στη μαρίνα Αγίου Κηρύκου

Την διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας έχει αναλάβει το ιστορικό αθλητικό σωματείο του νησιού μας ο Πανικάριος Αθλητικός Σύλλογος Ίκαρος. Ο σύλλογος που με τμήματα όλων των ηλικιών σε ομαδικά αλλά και ατομικά αθλήματα ενισχύει την ενασχόληση με την άθληση και με τις αξίες της.

Η ‘’Βεγγέρα της Ελένης’’ στην Ικαρία – Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και ώρα 22:00 – Μαρίνα Αγίου Κηρύκου

«Η ΒΕΓΓΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ»

Πρωταγωνίστρια και οικοδεσπότης η εκπληκτική Ελένη Βιτάλη. Έχει επιλέξει να τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές της επιτυχίες αλλά και πολλά εξαιρετικά τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών και δημιουργών (Τόκας, Μητροπάνος, Μάλαμας, Περίδης, Παπάζογλου, Ρασούλης, Σούκας, Καζαντζίδης, Παπαιωάνουκλπ). Όλα τα παραπάνω, τα ενώνει μια λεπτή γραμμή αισιόδοξης, εφηβικής και ανοιχτόκαρδης ματιάς της Ελένης Βιτάλη και του Νίκου Ξύδη, που έχουν επιμεληθεί του προγράμματος. Ισχυρή πρόθεσή τους, θεατές και καλλιτέχνες να γίνουν μια παρέα, μια οικογένεια και να περάσουν αξέχαστα.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες της Ελένης, με τα πολλά πρόσωπα και τις διαφορετικές φόρμες, οι πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη και των Τζουμ και η εξαιρετική παρουσία της Βιολέτας Ίκαρη, αποτελούν την αναγκαία βάση για να χαρακτηρίσουμε την ‘’Βεγγέρα της Ελένης’’ μια από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων ετών. Την εικόνα συμπληρώνει ο απολαυστικός στο κλαρίνο, μεγάλος μας σολίστας, Μάνος Αχαλινωτόπουλος.

Κρατήσεις Εισιτηρίων & Σημεία Προπώλησης

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 12€ / Ταμείο: 15€
Με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών

Σημεία προπώλησης:
Άγιος Κήρυκος: Καφέ Μπαρ Senso, Τρύπα Καφέ Μπαρ, Οπωροπαντοπωλείο “Ο Ξένος”, Κομμωτήριο Μαρίας Λακιού, ACS, Γενική Ταχυδρομική & ELTA COURIER
Εύδηλος: Ριφιφί Καφέ Μπαρ
Κάμπος: Super Market Σκλαβενίτης
Αρμενιστής: Ζαχαροπλαστείο “Ίκαρος” Αδελφών Τσαντίρη

Η ‘’Βεγγέρα της Ελένης’’ στην Ικαρία – Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και ώρα 22:00 – Μαρίνα Αγίου Κηρύκου

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img