21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το Μελισσοκομικό Σεμινάριο

Δείτε επίσης

Σεμινάριο με την υποστήριξη της Δρ. Φανής Χατζήνα, Βιολόγου, Διδάκτορος Μελισσοκομίας –Επικονίασης & Ερευνήτριας του Ινστιτούτου Μελισσοκομίας (ΕΘΙΑΓΕ) διοργανώνει ο μελισσοκομικός Συνεταιρισμός «Ο Ίκαρος»

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το μελισσοκομικό σεμινάριο που διοργανώνει ο μελισσοκομικός Συνεταιρισμος «Ο Ίκαρος».Το σεμινάριο παρουσιάζεται από την πολύ γνωστή στον χώρο της μελισσοκομίας Δρ. Φανή Χατζήνα η οποία εργάζεται ως διδάκτορας μελισσοκομίας-επικονίασης και ερευνητής στο ινστιτούτο μελισσοκομίας στην Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 ημερών και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Τα Θέματα είναι τα εξής: α) ασθένειες μελισσών β) φυλές μελισσών-τοπική φυλή γ) βιολογικά σκευάσματα ενάντια στην βαρρόα δ) ερευνητικό έργο σε Μελισσοκομεία του νησιού. Το σεμινάριο αγκαλιάστηκε ήδη από την πρώτη μέρα από μελισσοκόμους όλου του νησιού και πολύ περισσότερο από νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την μελισσοκομία. Ο μελισσοκομικός Συνεταιρισμός καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει τις επόμενες ημέρες στο μελισσοκομικό σεμινάριο, με ώρα έναρξης 5:30 μ.μ. στον άγιο Πολύκαρπο Ραχών.

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το Μελισσοκομικό Σεμινάριο
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img