21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Τελική φάση πρωταθλήματος μπάσκετ με Ηρακλή & Ίκαρο

Δείτε επίσης

Υπόθεση “καριώτικη” και το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών 2018 – 2019

Μετά τις επιτυχίες των ομάδων μπάσκετ κορασίδων του Διαγόρα και γυναικών του Ικάρου που κατέκτησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα αντίστοιχα πρωταθλήματα του νομού μας ακόμη μια μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί για τον τοπικό αθλητισμό και το ίδιο το άθλημα. Δεν είναι υπερβολή η φράση ότι η καρδιά του μπάσκετ χτυπά στην Ικαρία. Όπως έχουμε ήδη από τις 17 Μαΐου αναγγείλει οι δύο ομάδες του νησιού μας, του Ηρακλή και του Ικάρου, θα διεκδικήσουν το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών. Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα δύο ομάδες της Ικαρίας να διεκδικούν, στην τελική φάση, το πρωτάθλημα του Νομού Σάμου. Είναι μια ιστορική διάκριση, αντίστοιχη της φετινής συμμετοχής 3 ομάδων του νησιού μας στο final 4 (προημιτελική φάση) μπάσκετ των κορασίδων, την οποία σύσσωμος ο κόσμος του τοπικού αθλητισμού αναμένεται να αγκαλιάσει μετατρέποντας την τελική φάση μπάσκετ ανδρών σε μια μεγάλη γιορτή. Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών μπάσκετ ανδρών θα γίνει επίσης η επίσημη βράβευση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ικάρου ως πρωταθλήτριας Νομού Σάμου περιόδου 2018 – 2019.

Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών – Τελική Φάση 
Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ 
Παρασκευή 31/05/19, ώρα 14:00 Κ.Δ.Γ. Αγίου Κηρύκου

Το Ράδιο Ικαρία 87,6 FM σε συνεργασία με το Samos Sport θα καλύψουν ζωντανά και αυτή τη συνάντηση. Μείνετε συντονισμένοι!!

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα βρει διεκδικήτριες του φετινού τίτλου και τις δύο ομάδες του νησιού.

Ηρακλής – Ίκαρος – στην τελική φάση.

Με σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, “κουβαλώντας” τις δύο νίκες της κανονικής περιόδου, θα αντιμετωπίσει στη σειρά των τελικών την αντίστοιχη ομάδα του Ικάρου. Όποια ομάδα συμπληρώσει τρεις νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια μπάσκετ του νομού Σάμου περιόδου 2018 – 2019. Η ομάδα του Ικάρου χρειάζεται τρεις νίκες ενώ η ομάδα του Ηρακλή χρειάζεται μία. Αν η ομάδα του Ηρακλή στεφθεί πρωταθλήτρια αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται λοιπόν στο τελευταίο αυτό στάδιο του πρωταθλήματος ο πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαϊου στις 2 το μεσημέρι στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img