21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Live του γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ Καρλόβασι – Ίκαρος

Δείτε επίσης

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι γυναίκες του Ικάρου

Το Ράδιο Ικαρία 87,6 FM σε συνεργασία με το Samos Sport θα μεταδώσουν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Καρλοβάσου και του Ικάρου που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την υπόθεση τίτλος του φετινού γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ. Η κρίσιμη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Καρλοβάσου την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 11:30 το πρωί. Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει ταυτόχρονα από την ραδιοφωνική μας συχνότητα στους 87,6 FM και τηλεοπτικά στην ιστοσελίδα μας (κάτω από αυτή την ανάρτηση), στην facebook σελίδα του Samos Sport όπως και του Ράδιο Ικαρία 87,6 FM.

Ο αγώνας κανονικά έχει οριστεί για τις 12:00 αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει νωρίτερα! Συντονιστείτε στις 11:30 το πρωί.

Η ζωντανή μετάδοση ολοκληρώθηκε ↓↓↓
Τελικό σκορ 26-45 υπέρ της ομάδας του Ικάρου. 

Πρωταθλήτρια ομάδα περιόδου 2018 – 2019 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ.


Η ομάδα της Ικαρίας κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα του Νομού Σάμου. Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή και στη διοίκηση της ομάδας. Η καρδιά του μπάσκετ χτυπά στην ΙΚΑΡΙΑ!!!

Δηλώσεις της αρχηγού της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ικάρου Τριπόδη Ευαγγελίας και του προπονητή Γιάννη Λαμπρόπουλου.

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ικάρου στην Σάμο

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία την αποστολή της ομάδας του νησιού μας θα ακολουθήσουν οι εξής: Τριπόδη Ευαγγελία, Περρή Αθανασία, Περρή Μαγδαληνή, Στεργιώτη Αργυρώ, Σταυρινουδάκη Ηλιάννα, Φουντούλη Αντωνία, Τσικνή Ασπασία, Τσαντέ Μαρία, Κοτσαμπά Χριστίνα, Κουρελή Ηλιαννα, Παυριανιδου Σμαραγδα, Ισακάι Φαίδρα και ο προπονητής της ομάδας κ. Λαμπρόπουλος Ιωάννης.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img