21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Σε ρυθμούς καρναβαλιού στον Κάμπο με τη Ζαχαρούπολη

Δείτε επίσης

Την Κυριακή 3 του Μάρτη στην αίθουσα του Κάμπου με τη Φρου-Φρου και τη Ζαχαρούπολη

Συνέχεια των εκδηλώσεων του 26ου Πανικαριακού Καρναβαλιού με τους Μουτσουνάρηδες να κάνουν στάση στον Κάμπο και στη Ζαχαρούπολη. Λίγο πριν τη μεγάλη Φιέστα θα δοκιμάσουν από τα πιο νόστιμα ζαχαρωτά, θα γελάσουν και θα χορέψουν στην γλυκύτερη γιορτή του Τριωδίου. Θα κάνουν τα σχέδιά τους, τις ομάδες τους και θα δηλώσουν συμμετοχές στο 26ο Πανικαριακό Καρναβάλι.

Συνέχεια των εκδηλώσεων του 26ου Πανικαριακού Καρναβαλιού και όλοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη φιέστα!

Μήνυμα της Πόπης Καρναβά εκπροσώπου της οργανωτικής επιτροπής.

Μπήκαμε στην εβδομάδα της Ζαχαρούπολης. Κυριακή 3 του Μάρτη στην αίθουσα του Κάμπου σας περιμένει η Φρου-Φρου με την ομάδα της. Για τέταρτη χρονιά με πρωτοβουλία της Βάσως Τσούνου κοινώς Φρου-Φρου και της ομάδας της πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά. Όπως ομάδα δημιουργικής απασχόλησης με κατασκευές Face painting, ζαχαροπλαστική, διαγωνισμός αυτοσχέδιας στολής ζαχαρωτού και όλα αυτά πάντα με συνοδεία χορού και τραγουδιού. Τα γλυκίσματα αλλά και τα υλικά κατασκευών είναι χορηγίες από τις τοπικές επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τη δημοτική ενότητα Ευδήλου και την επιτροπή του Πανικαριακού καρναβαλιού που ενισχύει οικονομικά την Ζαχαρούπολη.

Μην ξεχαστείτε έχουμε και συνέχεια. Την Κυριακή 10 του Μάρτη η τελευταία Κυριακή της αποκριάς το κορυφαίο 26ο Πανικαριακό Καρναβάλι στον Εύδηλο. Από τη συμμετοχή σας, μικρών και μεγάλων, εξαρτάται η συνέχιση του και η επιτυχία του. Για αυτό μασκαρευτείτε είτε μόνοι σας ή με την παρέα σας ή με το σύλλογό σας, όπως επιθυμεί ο καθένας, και ελάτε να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα μουτσουνάριδων. Τηλέφωνο συμμετοχής ομάδων 227 5350 118. Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές που με τη συμβολή τους πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις της αποκριάς.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img