21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Γραφείο συντονισμού της “Μπλέ Οικονομίας” με έδρα το Φάρο Ικαρίας

Δείτε επίσης

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το νέο ξεκίνημα της “Μπλέ Οικονομίας” στο Αιγαίο και την Μεσόγειο

Την έναρξη λειτουργίας ενός κοινού γραφείου συντονισμού δράσεων με έδρα το Φάρο Ικαρίας ανακοινώνουν, μεταξύ άλλων, σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση – συνέντευξη τύπου τρεις μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που υπηρετούν την τοπική οικονομία.  Οι τρεις οργανισμοί που θα συντονίζουν από κοινού τις δράσεις τους, μέσω του γραφείου στο Φάρο Ικαρίας, είναι η Εταιρία Ικαριακών Μελετών, η Sailmed και η Slow Food. Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 24 Ιανουαρίου 2019, από τις 12:30 έως τις 14:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 (3ος όροφος), με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Νάσο Μπράτσο.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με τον εορταστικό χαρακτήρα που αρμόζει σε αυτή την περίπτωση το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο.

Ακολουθεί η πρόσκληση και το ενημερωτικό έντυπο 

UpDate 1*: Ερώτηση Ράδιο Ικαρία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου

Εκ μέρους του Ράδιο Ικαρία 87,6 FM απευθύναμε ερώτηση, η οποία έγινε από τον συντονιστή της συνέντευξης τύπου κ. Νάσο Μπράτσο, σχετικά με το αν το κοινό γραφείο συντονισμού με έδρα το Φάρο Ικαρίας θα στελεχωθεί από μόνιμο προσωπικό, κι αν ναι, εφόσον είναι εφικτό να απαντηθεί από τώρα, ποιος θα είναι ο αριθμός των εργαζομένων;

Η απάντηση που δόθηκε από τον κ. Χ. Ξενάκη: Είναι ακόμα στα σκαριά και δεν μπορούν να δώσουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

*Η συγκεκριμένη ανάρτηση θα ενημερωθεί εκ νέου όταν λάβουμε το επίσημο δελτίο με τα πρακτικά από τη συνέντευξη τύπου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img