21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Κοπή πίτας της Πανικαριακής με βραβεία για τους μαθητές

Δείτε επίσης

Βραβεία Αριστείας μαθητών σχολικής χρονιάς 2017 – 2018 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών

Το Δ.Σ. της «Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών» προσκαλεί μέλη και φίλους της Αδελφότητας στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου, Κάνιγγος 23, 1ος όροφος, στο κέντρο της Αθήνας. Όπως κάθε χρόνο στην μεγάλη αυτή εκδήλωση έχει καθιερωθεί να δίνονται τα βραβεία στους πρώτους μαθητές και μαθήτριες των τριών Λυκείων της Ικαρίας και του ΕΠΑΛ Ευδήλου.

Τα βραβεία αυτά θεσπίστηκαν από την “Πανικαριακή” για πρώτη φορά το 1996 και επιβραβεύουν κάθε σχολική χρονιά τους μαθητές ή τις μαθήτριες των τεσσάρων Λυκείων της Ικαρίας (έναν από κάθε σχολείο) που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φέτος οι μαθητές που θα βραβευθούν από το Λύκειο Ευδήλου θα είναι δύο επειδή πήραν ίδιους βαθμούς.

Η “Πανικαριακή” για πρώτη φορά φέτος επιβραβεύει με ειδικό έπαινο μια μαθήτρια, με τόπο γέννησης την Ικαρία, που φοίτησε στο 1ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου και που εισήχθη πρώτη στη Νομική Σχολή Αθηνών. Έτσι συνολικά θα είναι έξι (6) οι μαθητές που θα βραβευθούν φέτος.

Τα συγκεκριμένα Βραβεία Αριστείας αποσκοπούν στην επιβράβευση των πρώτων μαθητών. Συνίσταται στην απονομή τιμητικού βραβείου.

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση της «Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών», στο πλαίσιο της οποίας θα τιμηθεί ένας ποιητής για την συνολική του διαδρομή, συμμετέχουν επίσης ο «Σύλλογος Ραχιωτών» και η εφημερίδα «Νέα Ικαρία».

Ραδιοφωνικό μήνυμα του Συλλόγου φιλοξενήθηκε στη συχνότητά μας

Ακούστε το μήνυμα του προέδρου της «Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών» κ. Λευτέρη Κουτούφαρη στο οποίο προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ιστορικού συλλόγου και ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων μαθητών από τα τρία Λύκεια της Ικαρίας και του ΕΠΑΛ Ευδήλου. Ανακοινώνει επίσης το όνομα της μαθήτριας που πέρασε πρώτη στη Νομική Σχολή της Αθήνας.

Σύντομο μήνυμα της «Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών» καταγράφηκε και θα ακούγεται κάθε 4 ώρες, από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στη συχνότητα του Ράδιο Ικαρία 87,6 FM. Το μήνυμα εκφώνησε ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου κ. Λευτέρης Κουτούφαρης.

Χρήσιμες συνδέσεις

Επίσημη Σελίδα της «Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών»
Φωτογραφίες εκδηλώσεων και δράσεων του συλλόγου

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img