19.6 C
Ikaria
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά «Στον Γιαλό κάνει Φουρτούνα» με κορυφαίους μουσικούς

Δείτε επίσης

Στον γραφικό Μαγγανίτη την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από τις 10.00 μ.μ. και μετά…

Αυτή την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, από τις 10.00 μ.μ. και για όσο αντέξετε, το «Στον Γιαλό κάνει Φουρτούνα» στον γραφικό Μαγγανίτη σας καλεί σε μια αξέχαστη ρεμπέτικη βραδιά, γεμάτη πάθος, αυθεντική μουσική και νοσταλγικές μελωδίες.

Ο Νίκος Κόχυλας (Ούγκα) με το βιολί του είναι έτοιμος να σας ταξιδέψει με τις πιο ρομαντικές και ερωτικές ρεμπέτικες μελωδίες. Στο πλευρό του, ο Γιάννης Λούκος με την κιθάρα του, γνωστός για το πάθος του στις λαϊκές και ρεμπέτικες διαδρομές. Ο Βασίλης Καλογρίδης στο μπουζούκι, με την ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και ζεστασιά στον ήχο, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά, ενώ ο Επαμεινώνδας Βαλσαμής με το λαούτο του θα προσθέσει παραδοσιακά χρώματα και μελωδίες της Ικαρίας.

Αυτή η παρέα μουσικών φέρνει τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό του ρεμπέτικου, αγγίζοντας τις πιο κρυφές πτυχές της ψυχής. Οι φωνές και οι νότες τους θα γεμίσουν το χώρο, ξυπνώντας μνήμες και συναισθήματα. Από τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια μέχρι τα ξεχωριστά ταξίμια, θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο αυθεντικής μουσικής.

Το «Στον Γιαλό κάνει Φουρτούνα» σας περιμένει για μια γνήσια ρεμπέτικη εμπειρία σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη γλέντι και νοσταλγία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22750 32636.

Το εστιατόριο – cafe-bar “Στον Γιαλό κάνει Φουρτούνα” προσφέρει μια φιλική ατμόσφαιρα, με πανοραμική θέα στο λιμανάκι και στον όρμο του Μαγγανίτη.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ένας χώρος φτιαγμένος με μεράκι, από πέτρα και ξύλο, σας προσκαλεί να χαλαρώσετε αλλά και να απολαύσετε φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, ποιοτικό κρασί, λαχανικά και σαλάτες εποχής με παρθένο ελαιόλαδο πάντα από τα χέρια της οικογένειας που διαχειρίζεται το κατάστημα. Της Κυρά Ρίκας, υπεύθυνης στην κουζίνα αλλά και στους κήπους και του Νίκου στη διεύθυνση, οργάνωση αλλά και τροφοδοσία της κουζίνας με όλα τα απαραίτητα.

Κολοκύθια, μελιτζάνες, φασολάκια, μαρούλια, ντομάτες, πιπεριές, καρότα, πατάτες και άλλα πολλά λαχανικά και σαλατικά εποχής που σερβίρονται είναι βιολογικής καλλιέργειας!

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img