20.2 C
Ikaria
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ικαρίας και Φούρνων

Δείτε επίσης

Οι συνταξιούχοι δυναμώνουν τη φωνή τους και διεκδικούν τα δικαιώματά τους απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ικαρίας και Φούρνων ανακοίνωσε τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς όλα τα παλιά και νέα μέλη που συμμετείχαν στις εκλογές. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η φετινή συμμετοχή στις εκλογές σημείωσε ιστορικό ρεκόρ, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ισχυρής διάθεσης για διεκδίκηση και ενίσχυση του σωματείου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως ανακοινώθηκε, έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Σωτήρης Κόχυλας, Γραμματέας η Ελένη Κοτσαύτη, Αντιπρόεδρος ο Λευτέρης Φλυτζάνης, Ταμίας η Μαργαρίτα Καστανιά και μέλη οι Στέλιος Σταμούλος, Αλέκος Κλείτσας, Ευθύμης Βούλγαρης, Πόπη Λάκκα και Νίκος Γενούζος.

Στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τονίζουν τη σημασία της αυξημένης συμμετοχής στην ενδυνάμωση της κοινής φωνής τους απέναντι σε κυβερνητικές αποφάσεις που, όπως αναφέρουν, συνεχίζουν να πλήττουν τις συντάξεις, την ασφάλιση και την περίθαλψη των συνταξιούχων. Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο απηύθυνε πρόσκληση προς τους συνταξιούχους της Ικαρίας και των Φούρνων να πλαισιώσουν το σωματείο, ενισχύοντας τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και προάγοντας την πολιτιστική δραστηριότητα στο νησί.

Το Σωματείο, με νέα δυναμική και περισσότερα μέλη από ποτέ, σχεδιάζει να συνεχίσει τον αγώνα του για την προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας των συνταξιούχων, δίνοντας έμφαση τόσο στα κοινωνικά δικαιώματα όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας της τοπικής κοινότητας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Σωματείου Συνταξιούχων Ικαρίας και Φούρνων (12/10/2024):

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές του σωματείου μας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του και τους συναδέλφους που γράφτηκαν τώρα και πήραν μέρος στην εκλογή του Δ.Σ.

Η συμμετοχή στις φετινές εκλογές είναι η μεγαλύτερη που είχε το σωματείο μας από την ίδρυσή του. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού ενισχύουμε έτσι την φωνή μας και τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές – κυβερνητικές αποφάσεις που τα τελευταία
χρόνια, χωρίς εξαίρεση, λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν τις συντάξεις μας, την ασφάλιση και περίθαλψη, τη ζωή μας, αλλά και δυναμώνουμε την πάλη στη διεκδίκηση όλων όσων μας έχουν περικόψει και στερήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Το νέο Δ.Σ. μετά τη συγκρότησή του σε σώμα αποτελείται από τους/τις:
Κόχυλας Σωτήρης, πρόεδρος
Κοτσαύτη Ελένη, γραμματέας
Φλυτζάνης Λευτέρης, αντιπρόεδρος
Καστανιά Μαργαρίτα, ταμίας και
Σταμούλος Στέλιος, Κλείτσας Αλέκος, Βούλγαρης Ευθύμης, Λάκκα Πόπη,
Γενούζος Νίκος, μέλη.

Αγαπητέ συνάδελφε/σσα σε καλούμε να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας να πυκvώσουμε ακόμα περισσότερο τις γραμμές του σωματείου, να δυναμώσουμε την φωνή του, να το φέρουμε πιο κοντά στον καθένα μας, στα προβλήματά μας και στη ανάγκη να ενισχύσουμε την πολιτιστική δουλειά και προσφορά του σε όλο το νησί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img