19.6 C
Ikaria
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Δωρεάν δημιουργική απασχόληση για όλα τα παιδιά κάθε Παρασκευή στην Ακαμάτρα

Δείτε επίσης

Πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ακαματριωτών για παιδιά 4-12 ετών

Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ακαματριωτών «Η Κεφάλα» προσφέρει ένα πολύτιμο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για όλα τα παιδιά του χωριού ηλικίας 4 έως 12 ετών. Κάθε Παρασκευή απόγευμα, από τις 6.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο της Ακαμάτρας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δωρεάν δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη φαντασία, τη συνεργασία και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο από την παιδαγωγό Ερασμία Παντελιάδη, η οποία προωθεί μια δημιουργική και ομαδική προσέγγιση με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν παιχνίδια, καλλιτεχνικές κατασκευές, αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί σημαντική κίνηση από τον Σύλλογο για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας στην κοινότητα, προσφέροντας μια ευκαιρία στους μικρούς κατοίκους του χωριού να εξερευνήσουν τις δημιουργικές του δυνατότητες.

Η πρωτοβουλία έχει αγκαλιαστεί θερμά από την τοπική κοινωνία και τους γονείς, οι οποίοι αναγνωρίζουν τη συμβολή της παιδαγωγικής δραστηριότητας τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Με τη συμβολή της κ. Παντελιάδη, ο Σύλλογος στοχεύει να συνεχίσει το έργο του ενισχύοντας την ψυχαγωγία και τη δημιουργική έκφραση των παιδιών, χτίζοντας μια ισχυρή βάση για τη μελλοντική τους πορεία.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img