19.6 C
Ikaria
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Πρόγραμμα αγώνων Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων και Νεανίδων του Νομού Σάμου

Δείτε επίσης

Από το Σάββατο 12 έως και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Η Τοπική Επιτροπή Σάμου της Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων για τα Πρωταθλήματα Μπάσκετ Εφήβων και Νεανίδων Νομού Σάμου 2024-25 που θα διεξαχθούν από το Σάββατο 12 έως την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα της διοργανώτριας Τοπικής Επιτροπής Σάμου Ε.Ο.Κ. οι ομάδες του νησιού μας αγωνίζονται ως εξής:

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων στο εξ αναβολής παιχνίδι ο Α.Ο. Πράμνος θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Σ.Σ. “Ο Αθλέων” Β’, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου, στις 11.00 π.μ.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων και κατόπιν συνεννόησης των δύο σωματείων θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Α.Ο. Πράμνος και Α.Ε.Σ.Σ. “Ο Αθλέων” Α’, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου, στη 1.00 μ.μ.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Α.Ο. Πράμνος και Π.Α.Σ. Ίκαρος, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου, στις 6.00 μ.μ.

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img