20.2 C
Ikaria
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Σημαντική προσφορά στήριξης των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας

Δείτε επίσης

Μεγάλος αριθμός πλαστικών καθισμάτων από το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για τις αθλητικές υποδομές της Ικαρίας

Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε μία πολύ μεγάλη επένδυση  ανακαινίζοντας το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α., όπου έγιναν πολλές και μεγάλες αλλαγές και βελτιωτικά έργα σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Η εταιρεία White Veil Μ.Α.Ε., διαχειρίστρια των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α. και συμφερόντων του προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τη διαμεσολάβηση ατόμου που στο παρελθόν είχε απασχοληθεί σε αθλητικό σύλλογο του νησιού μας, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση στήριξης των αθλητικών υποδομών της Ικαρίας. Συγκεκριμένα, παραχώρησε 2.000 παλιά πλαστικά καθίσματα προκειμένου να τοποθετηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Κηρύκου «Βασίλης Λαρδάς» καθώς και στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού. Στη συνέχεια ο Δήμος Ικαρίας ανέλαβε το κόστος της μεταφοράς των καθισμάτων.

Τα πλαστικά καθίσματα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στον χώρο της Πατέλας, στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ελέγχονται και επιλέγονται όλα όσα είναι ασφαλή να επαναχρησιμοποιηθούν. Στη συνέχεια και εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα τοποθετηθούν σταδιακά στις αθλητικές υποδομές του νησιού, δίνοντας νέα πνοή σε εγκαταστάσεις που αποτελούν κομβικά σημεία της τοπικής αθλητικής δραστηριότητας.

Η προσφορά αυτή αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ικαρίας, βελτιώνοντας την άνεση και την εμπειρία των θεατών σε τοπικά αθλητικά γεγονότα. 

Tο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της πρώτης εντός έδρας δοκιμασίας των πρωταθλητών Ευρώπης για την εφετινή αγωνιστική περίοδο στη Euroleague απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, για τη 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η νέα εικόνα του γηπέδου είναι το αποτέλεσμα μόνο της πρώτης φάσης της ανακαίνισης, η οποία έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ. 

Tο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img