19.7 C
Ikaria
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Τα κορίτσια του Α.Γ.Σ. Διαγόρας στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών

Δείτε επίσης

Πρώτος αντίπαλος ο Νέος Πανσαμιακός στην έναρξη του πρωταθλήματος

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του  Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών περιόδου 2024-2025, όπου στον 7ο όμιλο μεταξύ των έξι ομάδων του Βορείου Αιγαίου συμμετέχει και ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών.

Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι οι Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Λέσβου, ΑΠΜΓΣ Καλλονή, Α.Ε. Λήμνου, Νέος Πανσαμιακός και Ολυμπιακός Χίου.

Η ημερομηνία έναρξης ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου.

Η πρώτη αγωνιστική, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, θα διεξαχθεί με την αναμέτρηση του Νέου Πανσαμιακού και του Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών, ενώ στον ίδιο όμιλο θα αναμετρηθούν η Καλλονή με τον Ολυμπιακό Χίου και η Α.Ε. Λήμνου με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής Λέσβου.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση στους ομίλους 1-6, και οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου 7 (σύνολο 8 ομάδες), θα προκριθούν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για τη διεκδίκηση της πολυπόθητης ανόδου στη Β’ Εθνική για την επόμενη σεζόν (2025-2026).

Η στήριξη των φιλάθλων αναμένεται να είναι καθοριστική για τις ομάδες, οι οποίες ξεκινούν με υψηλές προσδοκίες και στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img