19.4 C
Ikaria
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
- Advertisement -

Η μαγεία του θεάτρου για παιδιά από τη Θεατρική Ομάδα Duende Ικαρίας στον Άγιο Πολύκαρπο

Δείτε επίσης

Φαντασία, παιχνίδια ρόλων και χαρά για τα παιδιά κάθε Σάββατο

Η Θεατρική Ομάδα Duende Ικαρίας ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων για παιδιά, κάθε Σάββατο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγίου Πολυκάρπου, με επικεφαλής τη θεατροπαιδαγωγό Σοσάνα Παπαδοπούλου.
 
Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία του θεάτρου μέσα από διαδραστικές ιστορίες, παιχνίδια ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες.
 
Οι δράσεις αυτές στοχεύουν στην ανάπτυξη της φαντασίας και της συνεργασίας, προσφέροντας στα παιδιά έναν χώρο γεμάτο χαρά και αυτοπεποίθηση, όπου μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα και να διασκεδάσουν.
 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και η εγγραφή είναι απαραίτητη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 698 060 6229. 
 
 
Ακολουθεί η ανάρτηση της Θεατρικής Ομάδας Duende Ικαρίας (02/10/2024):
 
Κάθε Σάββατο, οι μικροί μας φίλοι με την καθοδήγηση της εξαιρετικής μας θεατροπαιδαγωγού Sosana Papadopoulou, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία του θεάτρου μέσα από ευφάνταστες δραστηριότητες, παιχνίδια ρόλων και διαδραστικές ιστορίες, που ενισχύουν την φαντασία και τη συνεργασία.
Η εμπειρία αυτή θα γεμίσει τα παιδιά με χαρά, αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια, προσφέροντάς τους ένα χώρο όπου μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, να μάθουν παίζοντας και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους!
 
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img