18.3 C
Ikaria
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Η “Ανοιχτή Αγκαλιά” ξανά στους Φούρνους Κορσεών για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για όλους

Δείτε επίσης

Ιατροί και νοσηλευτές του ΕΣΥ προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες στο νησί

Η “Ανοιχτή Αγκαλιά” επιστρέφει στους Φούρνους Κορσεών με μία ακόμη ανθρωπιστική εκστρατεία, παρέχοντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για όλους τους κατοίκους του νησιού, από τις 14 έως τις 15 Οκτωβρίου. Η ομάδα των ιατρών και νοσηλευτών, αποτελούμενη από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΣΥ, θα φτάσει στους Φούρνους στις 13 Οκτωβρίου, έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν σε παιδιά και ενήλικες.

Η “Ανοιχτή Αγκαλιά” των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με έδρα το Νοσοκομείο Παίδων Π. και Α. Κυριακού.

Το κλιμάκιο περιλαμβάνει γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, όπως παιδίατρο, καρδιολόγο, οφθαλμίατρο, γυναικολόγο και άλλους, ενώ οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Σχολείο για τα παιδιά και στο Πολυδύναμο Ιατρείο για τους ενήλικες. Οι ώρες των εξετάσεων είναι 09.00-13.00 και 17.00-20.00, χωρίς την ανάγκη κλεισίματος ραντεβού, καθώς θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Η εκστρατεία, με τον τίτλο “Υποστηρίζουμε τη Ζωή”, επικεντρώνεται στην προληπτική ιατρική και την ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας. Οι παιδίατροι θα ελέγξουν τα βιβλιάρια εμβολιασμού των παιδιών και σε περίπτωση ελλείψεων, θα διενεργηθούν οι απαραίτητοι εμβολιασμοί.

Το πρόγραμμα σχεδιάζεται με την υποστήριξη των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας, καθώς και της ΔΥΓ ΓΕΕΘΑ, δίνοντας έτσι έμφαση στη σημασία της υγείας των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img