23.2 C
Ikaria
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Νικηφόρα η πορεία του Α.Ο. Πράμνος με 75-59 απέναντι στον Α.Σ. Ιπποκράτης Κω

Δείτε επίσης

 

Επόμενος αντίπαλός του ο Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός Πάρου στo “Rising Stars U18”

Η ομάδα του Α.Ο. Πράμνος συνεχίζει την πορεία της στο “Rising Stars U18” μετά την εντυπωσιακή της νίκη με 75-59 επί του Α.Σ. Ιπποκράτης Κω. Ο αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου και μεταδόθηκε ζωντανά, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων.

Με τη νέα του νίκη η ομάδα του Α.Ο. Πράμνος προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός Πάρου, τον εκπρόσωπο των Κυκλάδων.
 
Η πορεία του Α.Ο. Πράμνος στην ειδική διοργάνωση “Rising Stars U18” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε μετά από δύο νίκες σε κρίσιμους αγώνες, πρώτα απέναντι στον Α.Ο. Πολυκράτη Σάμου και στη συνέχεια με τον Α.Ο. Ήφαιστος Λήμνου. Στη συνέχεια στην αναμέτρηση με τον Α.Σ. Ιπποκράτης Κω, οι έφηβοι του Α.Ο. Πράμνος κυριάρχησαν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το προβάδισμα από την αρχή.
                                                                                                     
Με την πρόκριση εξασφαλισμένη, ο Α.Ο. Πράμνος ετοιμάζεται τώρα για την αναμέτρηση με τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός Πάρου, την ομάδα που εκπροσωπεί την τοπική επιτροπή Κυκλάδων στη διοργάνωση. Αυτός ο αγώνας θα είναι καθοριστικός, καθώς ο νικητής θα προχωρήσει για να αντιμετωπίσει την Α.Ε.Κ. στη φάση των “4” του “Rising Stars U18”.
 
Μετά το τέλος του αγώνα Α.Ο. Πράμνος – Α.Σ. Ιπποκράτης Κω, ο προπονητής της ομάδας Α.Ο. Πράμνος Στέργιος Μυτιληνού, ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, τόνισε τη σκληρή δουλειά και τη συγκέντρωση των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Μαρπησσαϊκό Πάρου. “Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση που έρχεται και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας” σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Η διοργάνωση “Rising Stars U18” αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για νέους αθλητές κάτω των 18 ετών να διακριθούν και να προετοιμαστούν για το επόμενο επίπεδο του αθλήματος. 
 

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τον αγώνα Α.Ο. Πράμνος – Α.Σ. Ιπποκράτης Κω:

 
 
 
Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του προπονητή του Α.Ο. Πράμνος Στέργιου Μυτιληνού:
 
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img