23.2 C
Ikaria
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ανησυχία και αγανάκτηση από τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευδήλου για τη μεταφορά των μαθητών

Δείτε επίσης

Το ένα τρίτο των μαθητών δεν μπορεί να φτάσει στο σχολείο λόγω απουσίας δρομολογίων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΕΠΑ.Λ. Ευδήλου εξέφρασε την ανησυχία και την αγανάκτησή του σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών. Παρά το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος οδεύει προς το τέλος του, περίπου το ένα τρίτο των μαθητών δεν έχει ακόμα πρόσβαση στο σχολείο.

Η απουσία δρομολογίων έχει ήδη προκαλέσει απώλεια πολύτιμου μαθησιακού χρόνου, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά τους μαθητές, ειδικά όσους προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι καθηγητές τονίζουν πως η κατάσταση αυτή είναι άδικη και πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων 1ου ΕΠ.Λ. Ευδήλου Ικαρίας (17/09/2024):

Ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Επαλ Ευδήλου Ικαρίας εκφράζει την έντονη ανησυχία του αλλά και την αγανάκτηση του αναφορικά με την κατάσταση των μεταφορών των μαθητών. Καθώς ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του, το ένα τρίτο των μαθητών μας ακόμη αδυνατεί να φτάσει στο σχολείο, αφού δεν υπάρχει λεωφορείο να εκτελέσει τις μεταφορές. 

Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος μαθησιακός χρόνος εις βάρος των μαθητών, πόσο μάλλον που αρκετοί από αυτούς πρέπει να προετοιμαστούν για τις πανελλήνιες εξετάσεις. 
 
Ζητάμε και αναμένουμε σήμερα την άμεση δρομολόγηση λύσης με δεδομένο ότι δεν μπορεί να χαθεί επιπλέον χρόνος, δεν μπορεί να στερούνται τα παιδιά μας χρόνο μάθησης, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτή η αδικία εις βάρος των μαθητών του ΕΠΑΛ.
 
Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί χρόνιο πρόβλημα για το οποίο πρέπει να βρεθούν και να δρομολογηθούν σταθερές λύσεις από τώρα, ώστε να εξαλειφθεί στο μέλλον η επανάληψη της ίδιας κατάστασης σύμφωνα με την εμπειρία των τελευταίων ετών!
 
Κιν επικοιν. 6938341081
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img