21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Τα δύο αθλητικά σωματεία της Ικαρίας που ψηφίζουν στις αρχαιρεσίες του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Δείτε επίσης

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.).

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ενημερώνει για την επικύρωση του πίνακα των αντιπροσώπων των σωματείων που ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο, οι οποίο θα ψηφίσουν εκ μέρους των σωματείων τους στις επικείμενες αρχαιρεσίες. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι αντιπρόσωποι (τακτικοί και αναπληρωματικοί) των συλλόγων της Ικαρίας, οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Πανικάριος Αθλητικός Σύλλογος Ίκαρος, Νικόλαος Τσαρνάς, Στυλιανή Λαρδά
  • Πανικαριακός Αθλητικός Σύλλογος, Αθηνά Κισανδράκη, Σταματούλα Κοτσαμπά

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (17/09/2024):

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με των υπ’αριθ. 122/16.09.2024 απόφασή του ενέκρινε και επικύρωσε τον Οριστικό Πίνακα Αντιπροσώπων των Σωματείων για την επικείμενη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών της 28-29/9/2024.

Σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη με την επιφύλαξη αναθεώρησής του Πίνακα ως προς δύο σωματεία (Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ & Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ) εφόσον ληφθεί και ελεγχθεί η ταχυδρομική αποστολή των σχετικών εγγράφων τους από 11/9/2024.

Τα σωματεία που εμφανίζονται στον πίνακα διαγραμμένα, απέτυχαν να δηλώσουν εντός προθεσμίας τους αντιπροσώπους τους. Η συμμετοχή του ΑΣ Αναγέννηση Σάμου δεν εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα Αντιπροσώπων των Σωματείων

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img