21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

Από καρδιολόγους Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής και Αγγειοχειρουργικής Κλινικής

Ένα σημαντικό τριήμερο υγείας θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Εύδηλου, όπου εξειδικευμένοι καρδιολόγοι της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Αττικό Νοσοκομείο θα βρίσκονται στον Εύδηλο για να προσφέρουν δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους.

Οι εξετάσεις θα επικεντρωθούν στην πρόληψη σοβαρών καρδιαγγειακών συμβαμάτων, όπως έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο και ανεύρυσμα, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη αυτών των επικίνδυνων καταστάσεων. Το ιατρικό προσωπικό των δύο κλινικών θα συνεργαστεί στενά με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για να προσφέρει πλήρη καρδιολογικό έλεγχο στους ασθενείς.

Οι εξετάσεις είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας Εύδηλου. Για τον προγραμματισμό ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Υγείας στα τηλέφωνα 22750 33030 και 22740 32923.

Μια πρωτοβουλία που ενισχύει την πρόληψη και την υγειονομική φροντίδα στην τοπική κοινότητα, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένες εξετάσεις καρδιάς για όλους.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img