21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Για ιστορική συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος ετοιμάζεται ο Διαγόρας Ραχών

Δείτε επίσης

Διαγόρας Ραχών Ικαρίας – Κηφισιά το Σάββατο 07/09/2024, στις 16:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Μια ακόμη ιστορική στιγμή μετά την κατάκτηση του Κυπελλου Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Οι ραχιώτες υπό την τεχνική ηγεσία κ. Κώστα Μιχάλη αναχωρούν από το νησί την Παρασκευή για να συναντήσουν, ως τυπικά γηπεδούχοι, την ομάδα της Κηφισιάς, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης».

Την αποστολή της ομάδας θα συνοδεύουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαγόρα Ικαρίας Ανδρέας Κόχυλας, Κυριάκος Τσαντίρης και Ευμορφία Λουσλέλη.

Μεγάλη αναμένεται η παρουσία φιλάθλων από το νησί και κυρίως από την Αθήνα για να στηρίξουν με θέρμη την ιστορική αυτή εμφάνιση του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας.

Η διοίκηση του Διαγόρα απευθύνει θερμή πρόσκληση σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς και στους συμπατριώτες από την Ικαρία που διαμένουν στην Αθήνα, να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί σημαντική πρόκληση για τον Διαγόρα, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δυνατή ομάδα, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία, αλλά και ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του σε πανελλήνιο επίπεδο. Η παρουσία και η υποστήριξη των φιλάθλων θα είναι καθοριστική για την ομάδα, που προσδοκά σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» Διαγόρας Ραχών Ικαρίας – Κηφισιά για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλοι και όλες να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα του νησιού μας!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών Ικαρίας (04/09/2024):

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, τους συμπατριώτες μας που ζουν στην Αθήνα, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο φίλο του ποδοσφαίρου, ότι ο Διαγόρας Ραχών Ικαρίας κυπελλούχος 2024 στον νομό Σάμου, θα δώσει επίσημο αγώνα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα της ΠΑΕ Κηφισιά (που πέρσι ήταν στην Α’ Εθνική) στο γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» στην Αθήνα, το Σάββατο 7 -9-2024 ώρα 4.30 μ.μ.
Ελάτε να συμπαρασταθείτε στην ομάδα μας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img