21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη σε Ικαρία και Φούρνους

Δείτε επίσης

Επιθεώρηση και οδηγίες σε στρατιωτικές μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ) “ΜΥΚΑΛΗ”. Τον Αρχηγό συνόδευε ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) “ΑΙΓΕΑΣ” Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΣ επιθεώρησε σημαντικές στρατιωτικές μονάδες και εγκαταστάσεις, επιβεβαιώνοντας την ετοιμότητα και τη λειτουργικότητα των δυνάμεων στην περιοχή. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας, το Τάγμα Εθνοφυλακής Αγίου Κηρύκου, καθώς και τα Επιτηρητικά Φυλάκια “Κεφάλων” και “Φούρνων”.

Στις επισκέψεις του, ο Αντιστράτηγος Κωστίδης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς το προσωπικό των Μονάδων, δίνοντας έμφαση στην αποστολή τους και παρέχοντας κατευθυντήριες οδηγίες για τη συνέχιση της αποτελεσματικής λειτουργίας τους. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας για διατήρηση της ετοιμότητας και του ηθικού των στρατιωτικών δυνάμεων, ειδικά σε στρατηγικές περιοχές όπως η Ικαρία και οι Φούρνοι.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο Facebook (03/09/2024):
 
Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ
 
Τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) “ΑΙΓΕΑΣ” Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ) “ΜΥΚΑΛΗ”.
 
Ειδικότερα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) ΙΚΑΡΙΑΣ, το Τάγμα Εθνοφυλακής ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ, τα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) “ΚΕΦΑΛΩΝ” και “ΦΟΥΡΝΩΝ”, καθώς επίσης και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
 
Ο Αρχηγός απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες στο προσωπικό των Μονάδων.
 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img