21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Βραδιά με ζωντανή μουσική στην αυλή του εστιατορίου Filitsa το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

Αγαπημένες μελωδίες από τους Σιδερή Βαρδαρό, Γιάννη Θανάσουλα και Βασίλη Καλογρίδη

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο Filitsa στις Καρές Ραχών ετοιμάζεται να φιλοξενήσει άλλη μια μαγική βραδιά με ζωντανή μουσική στην όμορφη αυλή του. Το Filitsa, γνωστό για την εξαιρετική του φιλοξενία και την υπέροχη ατμόσφαιρα, σας προσκαλεί να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσικές μελωδίες και γεύσεις.

Οι μουσικοί Σιδερής Βαρδαρός (βιολί), Γιάννης Θανάσουλας (κιθάρα) και Βασίλης Καλογρίδης (μπουζούκι) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία. Με το πλούσιο ρεπερτόριό τους, θα γεμίσουν την αυλή με αγαπημένες μελωδίες, παραδοσιακά τραγούδια και ρυθμούς που θα σας ταξιδέψουν.

Αυτή η βραδιά είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη ζωντανή μουσική και επιθυμούν να απολαύσουν μια χαλαρή και όμορφη ατμόσφαιρα. Υπό το φως των αστεριών και μέσα στο φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου Filitsa, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το καλό φαγητό με την απόλαυση της ζωντανής μουσικής. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ στις Καρές Ραχών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22750 41442 ή να αφήσετε μήνυμα στο e-mail: filitsarestaurant@gmail.com

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img