21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ρεμπέτικη βραδιά με ζωντανή μουσική στο “Γιαλό κάνει Φουρτούνα” στον όμορφο Μαγγανίτη

Δείτε επίσης

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό η μουσική θα ενώσει τις καρδιές και θα χαρίσει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης

Ετοιμαστείτε για μια μαγική βραδιά, όπου το ρεμπέτικο συναντά τη θάλασσα! Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 μ.μ. και μετά, ο Μαγγανίτης θα γεμίσει με τις μελωδίες του ρεμπέτικου σε μια βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Το εστιατόριο – cafe – bar  “Στον Γιαλό κάνει Φουρτούνα” πάνω από το γραφικό λιμανάκι του χωριού, θα ζωντανέψει από τους ήχους και τις φωνές τεσσάρων ταλαντούχων μουσικών.

Ο Σιδερής Βαρδαρός θα σας μαγέψει με το βιολί του, ο Γιάννης Θανάσουλας θα σας συνεπάρει με το μπουζούκι και τη φωνή του, ο Επαμεινώνδας Βαλσαμής θα γεμίσει την ατμόσφαιρα με τις μελωδίες του λαούτου και της κιθάρας του, ενώ η Αργυρώ Καρούτσου θα σας ταξιδέψει με τη φωνή της σε εποχές που το ρεμπέτικο αποτελούσε τον παλμό της ελληνικής ψυχής.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτήν την αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά, όπου η μουσική, το τραγούδι και η διασκέδαση θα γεμίσουν το βράδυ σας με πάθος και ένταση. Ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια νύχτα που θα μας μείνει αξέχαστη. Το ραντεβού μας είναι στον Μαγγανίτη, για μια ρεμπέτικη βραδιά που θα “κάνει φουρτούνα” στις καρδιές μας!

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22750 32636.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img