21.2 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Πανικάριου Συλλόγου “Άρτεμις Ταυροπόλος” στην Αθήνα

Δείτε επίσης

Μαθήματα χορού, θεάτρου, κρουστών, χορωδίας και εικαστικών

Ο Πανικάριος Σύλλογος “Άρτεμις Ταυροπόλος” είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα δημιουργική σεζόν και προσκαλεί τους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες που διαμένουν στην Αττική καθώς και τους φίλους και τις φίλες της Ικαρίας να γίνουν μέρος της μεγάλης του οικογένειας. Με την έναρξη των μαθημάτων και των προβών για τη μεγάλη του παράσταση, σας καλεί να ενταχθείτε στον χορευτικό κύκλο του συλλόγου και να συμμετάσχετε σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που θα σας γεμίσουν χαρά και δημιουργικότητα.

Ο σύλλογος προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλους:

  • Θεατρική Ομάδα
  • Τμήμα Κρουστών και Χορωδίας
  • Μουσικές Βραδιές με τους “Χοροσταλίτες”
  • Τμήμα Bazaar και Εικαστικών

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τις 7.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., στο γραφείο του συλλόγου, στην οδό Αλμυρού 6, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης και το Μετρό. 

Ο σύλλογός διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων, παραστάσεων και σεμιναρίων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είτε θέλετε να μάθετε παραδοσιακούς χορούς, να συμμετάσχετε σε θεατρικές παραστάσεις ή να δημιουργήσετε όμορφα εικαστικά έργα,  επικοινωνήστε με τον σύλλογο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου και να μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη για την παράδοση, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 697 409 4843 και 694 461 6133 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tavropolos.gr

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img