21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Νέος αέρας στην παραλία των Θέρμων από τον φιλόξενο χώρο του Makua Ikaria

Δείτε επίσης

Aπολαυστικές στιγμές χαλάρωσης, εκλεπτυσμένη αισθητική και άψογη εξυπηρέτηση δίπλα στις θερμές πηγές του κόλπου των Θέρμων!

Από το φροντισμένο και φρεσκομαγειρεμένο πρωινό, μέχρι ένα εκλεκτό γεύμα, το Μakua στα Θέρμα προσφέρει απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης σε έναν εκλεπτυσμένης αισθητικής χώρο. Πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και ευγένεια προσωπικό, στον ιδανικό προορισμό για να απολαύσετε ένα δροσερό κοκτέιλ, δίπλα στις θερμές πηγές του κόλπου των Θέρμων.

Το Makua δίνει νέα πνοή στην παραλία των Θέρμων, με το μοντέρνο και δροσερό περιβάλλον του. Ένας χώρος που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη και τον κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Αν βρεθείτε στα Θέρμα, μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφτείτε. Ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, το Makua προσφέρει καταπληκτικό και πλούσιο πρωινό, απολαυστικά γλυκά, εξαιρετικούς καφέδες και μοναδικά κοκτέιλ για το βράδυ.

Το φιλικό προσωπικό σας υποδέχεται με χαμόγελο, προσφέροντας πάντα άψογη εξυπηρέτηση που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Από το φρεσκομαγειρεμένο πρωινό μέχρι τα εκπληκτικά πιάτα του βραδινού, κάθε γεύση είναι μια μοναδική εμπειρία. Δοκιμάστε το εξαιρετικό ριζότο με τρούφα ή την πεντανόστιμη πίτσα και αφεθείτε στα αρώματα και τις γεύσεις.

Το Makua είναι το σημείο αναφοράς για ποιοτικό φαγητό και ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα. Ετοιμαστείτε να το κάνετε το νέο σας στέκι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 697 774 1539 ή να αφήσετε μήνυμα στο e-mail: heltzo@hotmail.com 
 

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img