21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ζωντανή μουσική και σπιτικές γεύσεις την Τρίτη 13 Αυγούστου στο Καφενείο Στου Τσάρου

Δείτε επίσης

Τρίτη και δεκατρείς… διασκεδάστε Στου Τσάρου μέχρι το πρωί

Σπάστε τα δεσμά των… προκαταλήψεων και των δεισιδαιμονιών και αυτή την Τρίτη και δεκατρείς διασκεδάστε με την ψυχή σας στο παραδοσιακό καφενείο – μεζεδοπωλείο – ταβέρνα το Καφενείο Στου Τσάρου στην πλατεία της ορεινής Αρέθουσας.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., η αυλή του Τσάρου θα υποδεχθεί τους Νίκο Κόχυλα στο βιολί, Επαμεινώνδα Βαλσαμή στην κιθάρα, Σταύρο Νικολαΐδη στη λύρα και Βασίλη Καλογρίδη στο μπουζούκι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2275061375 και 6932392392 ή επικοινωνώντας μέσω e-mail: cafestoutsarou@gmail.com

Το παραδοσιακό καφενείο – μεζεδοπωλείο – ταβέρνα Το Καφενείο Στου Τσάρου, στη γραφική πλατεία της Αρέθουσας, προσφέρει λιχουδιές σε μεγάλη ποικιλία με σπιτική φροντίδα, αγνά υλικά και σε προσιτές τιμές.

Το Καφενείο Στου Τσάρου λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση. Οι ποικιλίες και τα γλυκά που προσφέρει καλύπτουν κάθε επιθυμία και ικανοποιούν κάθε απαίτηση, με τη γεύση και την ποιότητά τους.

Επισκεφθείτε Το Καφενείο Στου Τσάρου στην Αρέθουσα για να διαπιστώσετε ότι η καλή γεύση, η άριστη ποιότητα, το καλό γούστο και η καλή κουζίνα δεν κοστίζουν πάντα ακριβά.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img