21.2 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Πολλά γίνονται στο φετινό Φεστιβάλ “Κάτι γίνεται…” στην Πλαγιά από τον Σύλλογο του χωριού

Δείτε επίσης

Πλούσιο το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ

Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιωτών στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του δράσεων διοργανώνει και φέτος το Φεστιβάλ “Κάτι γίνεται…” στην Πλαγιά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 9 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., προβολή της ταινίας – ντοκιμαντέρ “Οι Καρβουνιάρηδες της Ικαρίας” του Μάνου Αρβανιτάκη από τον Πολιτιστική Σύλλογο “Αντίλαλοι”.
  • Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., προβολή της ταινίας – ντοκιμαντέρ “4 Ικαριώτες” του Λεωνίδα Βαρδαρού.

Το Φεστιβαλάκι “Κάτι γίνεται…” στην Πλαγιά ξεκίνησε ως αντίδραση απέναντι στην χωροθέτηση Χ.Υ.Τ.Α. – Χ.Υ.Τ.Υ. δίπλα στο χωριό, θέλοντας να αναδειχθεί ότι ο τόπος παράγει πολιτισμό, έχει ζωή και μέλλον και ότι δεν θα αφεθεί να γίνει ο σκουπιδότοπος της Ικαρίας. Με παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, προβολές ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ πολιτικού και περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντος, συναυλίες και ατέλειωτες συζητήσεις, το φεστιβαλάκι “Κάτι γίνεται” εξελίσσεται και φέρνει πιο κοντά κατοίκους, φίλους και επισκέπτες.

Για άλλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του μικρού φεστιβάλ της Πλαγιάς θα ακολουθήσουν νέες δημοσιεύσεις. Αναμένεται παράσταση Θεάτρου Σκιών με λουκουμάδες. Προσεχώς με νέα ανακοίνωση.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img