20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Η μπίρα Ικαριώτισσα στο 4ο Peloponnese Beer Festival Only Craft στην Καλαμάτα

Δείτε επίσης

Μία γιορτή θεσμός αφιερωμένη στη χειροποίητη μπίρα, γεμάτη μουσική και θετική ενέργεια

Η μπίρα Ικαριώτισσα το τριήμερο από 2 έως 4 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Καλαμάτα όπου θα διεξαχθεί το 4ο Peloponnese Beer Festival Only Craft. Μία γιορτή θεσμός αφιερωμένη στη χειροποίητη μπίρα, γεμάτη μουσική και θετική ενέργεια.
 
 
 
Το 4th Peloponnese Beer Festival Only Craft  πραγματοποιείται στην Καλαμάτα, στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας – Κυκλοφοριακής Αγωγής το τριήμερο από 2 έως 4 Αυγούστου. Το Peloponnese Beer Festival ξεκινάει πάντα την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου, καθώς είναι καθιερωμένη ως η Παγκόσμια Ημέρα Μπίρας.
 
Στο Peloponnese Beer Festival Only Craft εκθέτονται μόνο ελληνικές χειροποίητες μπίρες craft με στόχο οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις υπέροχες γεύσεις τους.

 
Ο όρος craft μπίρες χρησιμοποιείται για μπίρες που παρασκευάζονται από ζυθοποιίες ανεξάρτητης ιδιοκτησίας που δεν αποτελούν μέρος κάποιας πολυεθνικής εταιρείας. Είναι μπίρες που παρασκευάζονται με χειροποίητη διαδικασία και κατά βάση σε μικρά ζυθοποιεία. Τα συστατικά των craft είναι υψηλής ποιότητας και η μπύρα είναι πιο “αγνή”.
 
Τα τέσσερα συστατικά της μπίρας είναι το νερό, το κριθάρι με βύνη, ο λυκίσκος και η μαγιά. Το σύνολο των craft παρασκευάζονται μόνο με αυτά τα τέσσερα υλικά. Ανάλογα όμως με τον τύπο της κάθε μπίρας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σιτάρι, σίκαλη ή ακόμη και φρούτα όπως γίνεται συχνά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτήν την κατηγορία μπίρας η ποιότητα του νερού είναι πρωταρχικής σημασίας. Μάλιστα, πολλά ζυθοποιεία διαθέτουν κατάλληλο σύστημα που καθαρίζει το νερό για να απομακρύνει τα ιόντα.
 
Ένας χώρος 4.500 τ.μ. δίπλα στο κύμα διαμορφώνεται κατάλληλα προκειμένου να φιλοξενήσει εκλεκτούς ζυθοποιούς, street food, συναυλίες και τους εκατοντάδες επισκέπτες της διοργάνωσης, με περίπτερα για τους εκθέτες, rest area, χώρο με τραπεζοκαθίσματα και stage για τις συναυλίες. Ο χώρος είναι ενιαίος και η είσοδος στην έκθεση και στις συναυλίες γίνεται με ένα εισιτήριο.
 
Το Peloponnese Beer Festival ανοίγει τις πύλες του καθημερινά στις 7.00 μ.μ.
 

Η πρόσβαση στον χώρο γίνεται με τα πόδια ή οδικώς με δικό σας μέσο ή με το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας, το οποίο θα έχει ανταπόκριση ανά 15 λεπτά.

Μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
 
 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img