21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Διπλή επιτυχία για τον νεαρό πυγμάχο Νίκο Μαντούβαλο του Tsibidis Boxing Team

Δείτε επίσης

Κατέκτησε δύο κύπελλα σε διάστημα τριών μηνών

Μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό πυγμάχο Νικόλαο Μαντούβαλο, μέλος της Ομάδας Πυγμαχίας του Ευδήλου Tsibidis Boxing Team, ο οποίος σε διάστημα τριών μηνών κατέκτησε δύο κύπελλα, αγωνιζόμενος με τον Αθλητικό Πυγμαχικό Όμιλο Χίου “Ευθύμαχος”.

Ο Νίκος Μαντούβαλος το πρώτο κύπελλο το κατέκτησε στη διοργάνωση Aegean Boxing Cup 2024, που διεξήχθη στη Χίο το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου, αγωνιζόμενος στην κατηγορία 70 KG, νίκη με πλειοψηφική απόφαση 3-0 στους γύρους.

Το δεύτερο κύπελλο ο Νίκος το κατέκτησε στο 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας “Πολυδεύκης”, που διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στο Περιστέρι, στο Ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας “Γ. Στεφανόπουλος”, αγωνιζόμενος στην κατηγορία 70 KG, νίκη με διακοπή στον 2ο γύρο.

Η Ομάδα Πυγμαχίας του Ευδήλου Tsibidis Boxing Team και ο προπονητής της Ανδρέας Θεοφάνους – Τσιμπίδης ευχαριστούν τον Αθλητικό Πυγμαχικό Όμιλο Χίου “Ευθύμαχος” και τον προπονητή του Ανδρέα Κεχαγιά για τις ευκαιρίες που τους δίνουν να αγωνίζονται μέσα από τον σύλλογο καθώς και για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη.

Η Ομάδα Πυγμαχίας του Ευδήλου Tsibidis Boxing Team συχνά συνεργάζεται και με τον Αθλητικό Σύλλογο “Πειρατές Ικαρίας” και με τον προπονητή του Ισίδωρο Μπινίκο, πραγματοποιώντας φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ τους, όπως κατά την 1η Επίδειξη Πυγμαχίας “Γιάννης Kεφάλας”, που διεξήχθη την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου με μεγάλη επιτυχία.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img