21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης και ιστιοπλοΐας του ΝΟΙ για τους μικρούς θαλασσόλυκους

Δείτε επίσης

Στην παραλία Κεραμέ Αγίου Κηρύκου και στον Φάρο

Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου τα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά με πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Ικαρίας (ΝΟΙ) στην παραλία Κεραμέ Αγίου Κηρύκου.

Το πρώτο τμήμα εκμάθησης αφορά παιδιά ηλικίας από 4 ετών, τα οποία μαθαίνουν κολύμβηση για πρώτη φορά, ενώ το δεύτερο τμήμα αποτελείται από μεγαλύτερα παιδιά που ήδη ξέρουν να επιπλέουν.

Αν υπάρξουν επιπλέον συμμετοχές, θα δημιουργηθεί και τρίτο τμήμα για παιδιά που ήδη ξέρουν να κολυμπούν και θα προχωρήσουν στην εκμάθηση τεχνικών κολύμβησης.

Η εκπαίδευση διεξάγεται από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην κολύμβηση Σταματούλα Πορή, που προσφαίρει υψηλού επιπέδου διδασκαλία και καθοδήγηση στους μικρούς κολυμβητές.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ συνολικά.

Επίσης, ξεκίνησαν και τα πρακτικά μαθήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου στον Φάρο, με την επίβλεψη και καθοδήγηση των γυμναστώ – προπονητών Γιάννη Παπάζογλου και Βαγγέλη Μανιώτη.

Τα μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά, όπως ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ικαρίας, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο και για όλο τον χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος προγραμματισμός.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img