21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Σημαντικές Συναντήσεις Κορυφαίων Εκπροσώπων Ικαριακών Οργανώσεων Αμερικής

Δείτε επίσης

Της Προέδρου του Πανικαριακού Ιδρύματος Αμερικής και της Προέδρου της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής στον Δήμο Ικαρίας και το Γενικό Νοσοκομείο

Η πρόεδρος του Πανικαριακού Ιδρύματος Αμερικής, Ελένη Τρατρά, και η πρόεδρος της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής, Κατερίνα Μαυροφίλιππος, πραγματοποίησαν σημαντικές συναντήσεις στην Ικαρία το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου. Συνοδευόμενες από τον νομικό σύμβουλο Ζαχαρία Κεσσέ, επισκέφθηκαν τον Δήμο Ικαρίας και το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

Στον Δήμο Ικαρίας, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Φανούρη Καρούτσο, την Αντιδήμαρχο Βασιλική Λαρδά-Καρίμαλη και τον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κούβαρη για τις ανάγκες της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων και τα τρέχοντα έργα του νησιού.

Στο Γενικό Νοσοκομείο, συναντήθηκαν με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Ελ Σεχέτα Αλαντίν και τον νεφρολόγο Σταύρο Στρατάκη, συζητώντας για την τρέχουσα κατάσταση του νοσοκομείου, τις λειτουργικές ανάγκες και τις προτεραιότητες για τις επόμενες υποστηρικτικές δράσεις του Ιδρύματος.

Πριν από αυτές τις συναντήσεις, στο περιθώριο των εορτασμών για την επέτειο της απελευθέρωσης, είχαν επαφές με τοπικούς και περιφερειακούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του βουλευτή Σάμου και του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, εστιάζοντας στα θέματα υποδομών της Ικαρίας και απευθύνθηκε πρόσκληση να συμμετάσχουν στο συνέδριο της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής.

Η προσφορά της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής και του Πανικαριακού Ιδρύματος της Αμερικής από την ίδρυσή τους το 1903 και το 1965 αντίστοιχα, έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη και οι πρόσφατες συναντήσεις αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη δέσμευση και την αφοσίωση των Ικαριωτών της Αμερικής προς το αγαπημένο μας νησί.

Παρακολουθείστε συνέντευξη που μας παραχώρησε το μεσημέρι της ίδια ημέρας η Ελένη Τρατρά, Πρόεδρος του Πανικαριακού Ιδρύματος Αμερικής (The Pan Icarian Foundation).

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img