21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στην Αρέθουσα με το μουσικό συγκρότημα Αγάντα

Δείτε επίσης

Ένα από τα πιο παλιά παραδοσιακά πανηγύρια του νησιού

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρέθουσας αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου διοργανώνει το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στη γραφική πλατεία του χωριού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά παραδοσιακά πανηγύρια της Ικαρίας που πραγματοποιείται ανήμερα της Αγίας Μαρίνας και της επετείου της απελευθέρωσης του νησιού από τον οθωμανικό ζυγό το 1912.

Οι Αγάντα έχουν αναλάβει, με τους ζωντανούς ήχους και τις παραδοσιακές μελωδίες τους, να μας ξεσηκώσουν σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ντόπιο κρέας και φυσικά, άφθονο ικαριώτικο κρασί.

Το παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα Αγάντα απαρτίζουν οι Κωνσταντίνος Καλογρίδης, μπουζούκι, Σταύρος Τσαντές, μπάσο και μπουζούκι, Ανδρέας Τσαντές, κιθάρα, Δημήτρης Στεφόπουλος, βιολί, Κωνσταντίνα Κιούλου, τραγούδι και Νίκος Τσιμπίδης, μπελεκ.

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρέθουσας μας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επέτειο της απελευθέρωσης της Ικαρίας και να ζήσουμε από κοντά ένα από τα πιο ιστορικά πανηγύρια του νησιού.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img