21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης στον Άγιο Κήρυκο

Δείτε επίσης

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών οι εορτασμοί

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Κηρύκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης την Κυριακή 14 και και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στον Άγιο Κήρυκο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κυριακή 14 Ιουλίου, παραμονή της εορτής, στις 7.00 το απόγευμα, θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κηρύκου Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χωροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ευσέβιου και περιφορά της εικόνας στην πόλη. 

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου το πρωί, ανήμερα της εορτής, θα ψαλεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ευσέβιου.

Ακολουθεί η πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Κηρύκου (11/07/2024):

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Κηρύκου σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδήλωσης επί τι εορτή των Αγίων ενδόξων μεγάλων μαρτύρων Κηρύκου & Ιουλίτης 14-15 Ιουλίου.

  • Παραμονή της εορτής 14 Ιουλίου 19:00 το απόγευμα Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χωροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ευσέβιου και περιφορά της εικόνας στην πόλη.
  • Το πρωί 15 Ιουλίου Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ευσέβιου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img