21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Συνεχίζεται η εθελοντική δράση καθαρισμού στον Μαγγανίτη την Κυριακή 14 Ιουλίου

Δείτε επίσης

Ραντεβού με τους εθελοντές στις 9.00 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο

Η προσπάθεια για τον καθαρισμό του χωριού Μαγγανίτη, μετά την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια, συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου, καθώς το μέγεθος του χωριού απαιτεί περισσότερες ημέρες για την ολοκλήρωση της δράσης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαγγανιωτών Ικαρίας “Το Καβάκι”, ο Δήμος Ικαρίας και οι εθελοντές ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 9.00 το πρωί με σημείο συνάντησης τον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαγγανίτη.

Η δράση περιλαμβάνει τον καθαρισμό από ξερά χόρτα, το κλάδεμα δέντρων και θάμνων, και άλλες παρόμοιες εργασίες, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του χωριού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαγγανιωτών Ικαρίας “Το Καβάκι” εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή των εθελοντών στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Ευδήλου Γιώργο Καλογερή. Κάθε συμβολή είναι σημαντική για την καλύτερη διαβίωση και την ενίσχυση της κοινότητας του Μαγγανίτη και τη δημιουργία ενός καθαρού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Οι φωτογραφίες είναι από την εθελοντική δράση της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαγγανιωτών Ικαρίας “Το Καβάκι” (10/07/2024):

Την ερχόμενη Κυριακή συνεχίζεται η δράση μας μιας και το χωριό μας είναι μεγάλο και μία μέρα δεν είναι αρκετή να καλύψει όλο το χωριό. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας με το Δήμο Ικαρίας για τις 9.00 το πρωί με σημείο συνάντησης το χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαγγανίτη, για να συνεχίσουμε τον καθαρισμό του χωριού από ξερά χόρτα, κλάδεμα δέντρων και θάμνων κτλ.
 
Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας στις προσπάθειες μας και στο έργο μας που αφορούν αποκλειστικά την καλύτερη διαβίωση και ποιότητα ζωής των συγχωριανών μας και επισκεπτών του χωριού μας.
 
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img