21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ένα πλήρως εξοπλισμένο πυροσβεστικό όχημα 4×4 διατέθηκε στο Μαγγανίτη

Δείτε επίσης

Το ευέλικτο και πλήρως εξοπλισμένο όχημα θα βρίσκεται στο Μαγγανίτη κατά την αντιπυρική περίοδο

Λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης του χωριού από το υπόλοιπο νησί και της επικινδυνότητας που συνεπάγεται η πλούσια βλάστηση της περιοχής, ένα πυροσβεστικό όχημα 4×4 του Δήμου Ικαρίας διατέθηκε στο Μαγγανίτη.

Πρόκειται για το ένα από τα τρία οχήματα που είχε προμηθευθεί ο Δήμος Ικαρίας στις 8/11/2023 επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Το ευέλικτο και πλήρως εξοπλισμένο όχημα θα βρίσκεται στο Μαγγανίτη όλο το διάστημα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Αντίστοιχη διάθεση οχήματος είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή στο Καρκινάγρι ενώ το τρίτο θα παραμείνει στον Άγιο Κήρυκο.

Πολλοί χωριανοί παρευρέθηκαν στην παράδοση και παρακολούθησαν την επίδειξη των λειτουργιών του οχήματος από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής σε εθελοντές. Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Ικαρίας, Φανούρη Καρούτσο μπροστά από το χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαγγανίτη την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα παρουσία του Φιλίππου Καρίμαλη, εκπροσώπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας.

Με ευχαριστήριες ανακοινώσεις οι δύο τοπικοί σύλλογοι του Μαγγανίτη υποδέχθηκαν την εξυπηρέτηση ενός πάγιου αιτήματος των χωριανών. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαγγανιωτών Ικαρίας “Το Καβάκι” ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Ικαρίας και τον Δήμαρχο Φανούρη Καρούτσο, καθώς και τον Φίλιππο Καρίμαλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανταπόκριση στο πάγιο αίτημα των κατοίκων του Μαγγανίτη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαγγανιωτών “Ο Μαγγανίτης” εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη δημοτική αρχή, τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή, για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των χωριανών. Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία για τη διοργάνωση σεμιναρίου πυρασφάλειας.

Ακολουθεί στιγμιότυπο ευχαριστήριου μηνύματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαγγανιωτών Ικαρίας “Το Καβάκι” (9/7/2024)

Ακολουθεί ευχαριστήρια ανακοίνωση του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαγγανιωτών “Ο Μαγγανίτης” (10/7/2024)

Ευχαριστούμε την πυροσβεστική υπηρεσία και την δημοτική αρχή προηγουμενη και τωρινή που ενα πάγιο αίτημα του συλλόγου μας και των κατοίκων του χωριου έγινε πραγματικότητα και ελπίζουμε σε πραγματοποίηση σεμιναρίου πυρασφάλειας για όλους και όλες.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img