21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Μία μοναδική βραδιά με μουσική και παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου

Δείτε επίσης

Οι Συνταξιώτες του Αιγαίου παρέσυραν στο μουσικοχορευτικό ταξίδι τους όλους τους παρευρισκόμενους  

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χορωδιακά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Παραδοσιακής Μουσικής και Ελληνικών Τεχνών – Συνταξιδιώτες στο Αιγαίο το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου, στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η “Χορωδία Ικαρίας” του Συλλόγου Παραδοσιακής Μουσικής και Ελληνικών Τεχνών, με συνταξιδιώτες το Λύκειο Ελληνίδων Ικαρίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαμίας “Ο Πήγασος”. Η βραδιά περιελάμβανε χορωδιακά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, φέρνοντας στο προσκήνιο την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Η “Χορωδία Ικαρίας” παρουσίασε ένα ποικίλο ρεπερτόριο διαχρονικών τραγουδιών, ενώ το Λύκειο Ελληνίδων Ικαρίας εντυπωσίασε με τις χορευτικές του παραστάσεις, όπως και ο φιλοξενούμενος Πολιτιστικός Σύλλογος Λαμίας “Ο Πήγασος”, που συμμετείχε με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην εκδήλωση.

Η πλατεία του Αγίου Κηρύκου πλημμύρισε από ήχους και χορούς, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ενθουσιασμένοι έπιασαν κι έσυραν τον χορό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της τόσο όμορφης εκδήλωσης!

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης:

Η πλατεία του Αγίου Κηρύκου μετατράπηκε σε πίστα χορού:

 

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img