20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ειδική προσφορά της Blue Star Ferries 30% έκπτωση για διακοπές σε αιγαιοπελαγίτικα νησιά

Δείτε επίσης

Από 14 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου για επιβάτες, Ι.Χ. και μοτοσικλέτες

Το Επιμελητήριο Σάμου, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ενημερώνει για την ειδική προσφορά της Blue Star Ferries, η οποία προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω.

Η προσφορά ισχύει από τις 14 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου και καλύπτει εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός των SUPER και SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, καθώς και τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Η έκπτωση ισχύει για διαδρομές από/προς Πειραιά, Καβάλα και Θεσσαλονίκη προς τα αναφερόμενα νησιά, με προϋπόθεση την επιβεβαίωση διαμονής τουλάχιστον τεσσάρων διανυκτερεύσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά κατά την κράτηση και την επιβίβαση. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν και online, επιλέγοντας την προσφορά HOTEL AND FERRY 30%.

Εναλλακτικά, κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλεφωνικό κέντρο κρατήσεων 210 8919800 ή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Το πρόγραμμα όλων των ακτοπλοϊκών δρομολογίων από και προς Ικαρία, Φούρνους, Σάμο, Καβάλα και Θεσσαλονίκη από 1η Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου: ΕΔΩ

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Σάμου (27/06/2024):

Έκπτωση από τη Blue Star Ferries 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι, Λέρο και Κω.

Σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι, Λέρο και Κω.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/2024 έως 30/09/2024 στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι διαδρομές που ισχύει η έκπτωση είναι:

από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω
από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο
από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο

Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Δεν ισχύει για τις κατηγορίες θέσεων επιβατών SUPER και SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

Τα εισιτήρια μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία (εντός της περιόδου που ισχύει η προσφορά), καθώς και να ακυρωθούν με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας. Δεν μπορούν να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Για τις online κρατήσεις, πρέπει να γίνει η επιλογή της προσφοράς HOTEL AND FERRY 30% στο πεδίο “Έκπτωση” (στους επιβάτες και αντίστοιχα στα οχήματα).

Εναλλακτικά, κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλ. κέντρο κρατήσεων 210 8919800 ή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img