21.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Το “Πειρατικό Καράβι” ετοιμάζεται να σαλπάρει και φέτος για το καλοκαιρινό παιδικό εργαστήρι

Δείτε επίσης

Διάδραση και μάθηση από τον Χώρο Δράσης και Παρέμβασης

Ο Χώρας Δράσης και Παρέμβασης θα διοργανώσει και αυτό το καλοκαίρι, τον μήνα Ιούλιο, το παιδικό εργαστήρι “Πειρατικό Καράβι”. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο τη διάδραση και την ενίσχυση του ποιοτικού χρόνου των μικρών παιδιών μέσα από τη βιωματική μάθηση.

Το “Πειρατικό Καράβι” προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους κόσμους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει τις δεξιότητες των παιδιών σε διάφορους τομείς, όπως η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η επίλυση προβλημάτων, ενώ παράλληλα προάγει την αγάπη για τη μάθηση και τη φαντασία.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 698 502 8772 (Ε.Μ.Κ.) και 698 427 5965 (Α.Μ.).

Το “Πειρατικό Καράβι” υπόσχεται να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, γεμάτη νέες γνώσεις και αναμνήσεις.

Η Επιστημονική Θεραπευτική Ομάδα του Χώρου Δράσης και Παρέμβασης

Η επιστημονική θεραπευτική ομάδα του Χώρου Δράσης και Παρέμβασης απαρτίζεται από θεραπευτές με ειδικές, ειδικευμένες γνώσεις και με συνεχή επιμόρφωση και εποπτεία.

Η διεπιστημονική ομάδα αποτελείται από θεραπευτές με πολυετή κλινική εμπειρία και διαρκή επιμόρφωση. Οι ειδικότητες που την απαρτίζουν είναι λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής, ειδικός παιδαγωγός ψυχολόγος καθώς και σταθερή εξωτερική συνεργασία με νευρολόγο, ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και αναπτυξιολόγο.

Ο Χώρος Δράσης και Παρέμβασης συνεργάζεται με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, με βασική προϋπόθεση να είναι σε ισχύ γνωμάτευση – έγκριση από δημόσιο φορέα (νοσοκομείο, γιατρούς του δημοσίου, κέντρο ψυχικής υγείας), καθώς και με ιδιωτικούς φορείς ασφάλισης.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img