21.7 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Φουρνιάδα 2024: Αθλητικό τριήμερο στους Φούρνους Κορσεών από 28 έως 30 Ιουνίου

Δείτε επίσης

Με ομαδικά και ατομικά αθλήματα

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του αθλητικού τριημέρου Φουρνιάδα 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2024. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο λιμάνι και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Φούρνων.

Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, με την παρουσίαση όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι αγώνες στα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Οι αθλητικοί αγώνες θα συνεχιστούν το Σάββατο 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου με τους τελικούς των αθλημάτων και την τελετή λήξης, κατά την οποία θα απονεμηθούν μετάλλια και έπαθλα στους νικητές.

Η Φουρνιάδα 2024 υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο δράση και αθλητικό πνεύμα για όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Φούρνων Κορσεών (21/06/2024):

Στους Φούρνους Κορσεών και συγκεκριμένα  στο λιμάνι αλλά και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Φούρνων  θα πραγματοποιηθεί το αθλητικό τριήμερο της Φουρνιάδας για το 2024 από τις 28/06 μέχρι και 30/06/2024.

Θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης της διοργάνωσης στις 28/06 με την παρουσίαση όλων των ομάδων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Το Σάββατο 29/06 θα συνεχιστούν τα αθλήματα και την Κυριακή η διοργάνωση μετά τους τελικούς των αθλημάτων θα κλείσει με την τελετή λήξης και απονομή των νικητών όπου θα απονεμηθούν μετάλλια και έπαθλα.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img