21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών τιμά τον Γρηγόρη Μπιθικώτση με μία μοναδική συναυλία – αφιέρωμα

Δείτε επίσης

Στο καινούργιο λιμάνι των Φούρνων το Σάββατο 22 Ιουνίου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ο Δήμος Φούρνων Κορσεών διοργανώνει συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικό Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καινούργιο λιμάνι των Φούρνων, με ώρα έναρξης τις 9.00 μ.μ.

Η συναυλία, με θέμα “Ένα Αμάξι με Δυο Άλογα”, θα είναι μια συγκινητική αναδρομή στα τραγούδια που ερμήνευσε αλλά και συνέθεσε ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο γιος του, Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο νεότερος, θα είναι ο κεντρικός ερμηνευτής της βραδιάς, τιμώντας με τη φωνή του την πλούσια μουσική κληρονομιά του πατέρα του.

Στο αφιέρωμα θα συμμετάσχει επίσης η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, καθώς και η λαϊκή ορχήστρα “Γρηγόρης Μπιθικώτσης”, που θα συνοδεύει τους καλλιτέχνες.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Φούρνων προσκαλεί όλους τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και συναισθήματα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό των Φούρνων, και να τραγουδήσουν μαζί με τους καλλιτέχνες και να θυμηθούν τα κλασικά τραγούδια του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img