21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Παραδοσιακό γλέντι με τους “Νάτσα – Νάτσα” από την Κάλυμνο στα Θέρμα Αγίου Κηρύκου

Δείτε επίσης

Μια βραδιά με αυθεντική ελληνική μουσική στη ρεματιά των Θερμών

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, ο Σύλλογος Παραδοσιακής Μουσικής και Ελληνικών Τεχνών – Ταξιδιώτες στο Αιγαίο διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι που υπόσχεται να μείνει αξέχαστο. Από τις 8.00 μ.μ., στο ρέμα των Θερμών Αγίου Κηρύκου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντική ελληνική μουσική.

Το γλέντι θα ξεκινήσει με το μουσικό συγκρότημα “Νάτσα – Νάτσα” από την Κάλυμνο, γνωστό για τις δυναμικές και παραδοσιακές ερμηνείες του. Στη συνέχεια, το κέφι θα συνεχιστεί με τους Σταύρο Νικολαΐδη στη λύρα και Επαμεινώνδα Βαλσαμή στο λαούτο, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη βραδιά με την παραδοσιακή μουσική τους.

Ο Σύλλογος Παραδοσιακής Μουσικής και Ελληνικών Τεχνών – Ταξιδιώτες του Αιγαίου καλεί όλους τους ντόπιους και τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση, που προάγει την παράδοση και τη μουσική κληρονομιά της Ελλάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος ενός ζωντανού, παραδοσιακού γλεντιού σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ικαρίας.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ στον χώρο θα πωλούνται σουβλάκια, κρύες μπίρες και ντόπιο κρασί.

Οι “Νάτσα – Νάτσα”, το παραδοσιακό συγκρότημα από την Κάλυμνο, με τα διασκεδαστικά τραγούδια και τους ευρηματικούς στίχους που γράφουν οι ίδιοι, έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί μέσω του Διαδικτύου. Το συγκρότημα αποτελείται από τα αδέλφια Νικόλα και Μιχάλη Καλιδώνη.

Ο Νικόλας Καλιδώνης, με την αυθεντική, βροντερή φωνή, με το ξεχωριστό πάθος που αποδίδει τα τραγούδια, με τις χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών και του κεφαλιού του, είναι σίγουρα ανεπανάληπτος.

Ο Μιχάλης Καλιδώνης με το βιολί συνοδεύει τον Νικόλα, δημιουργώντας ένα μοναδικό δίδυμο, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, με ένα διαφορετικό, ξεχωριστό στυλ στην παραδοσιακή μουσική της Καλύμνου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img