20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Οι Ικαριώτισσες Γλαρού και Παπαλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Δείτε επίσης

Οι αθλήτριες του ΠΑΣ Ίκαρος αγωνίζονται σήμερα στην Πάτρα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών Κ18, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, συμμετέχουν δύο Ικαριώτισσες αθλήτριες. Πρόκειται για τις αθλήτριες του ΠΑΣ Ίκαρος Ευαγγελία Γλαρού και Νεφέλη Παπαλά που παίρνουν μέρος στα αγωνίσματα 100 μ. και ακοντισμό αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα Σάββατο 15 Ιουνίου, οι αγώνες επιλογής στον ακοντισμό γυναικών, όπου παίρνει μέρος η Νεφέλη Παπαλά, με όριο τα 40,50 μ., θα ξεκινήσουν στις 11.15 π.μ., ενώ οι προκριματικοί γυναικών στα 100 μ., όπου αγωνίζεται η Ευαγγελία Γλαρού, στις 11.40 π.μ. 

Οι τελικοί στα 100 μ. και στον ακοντισμό γυναικών θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στις 6.55 και 8.00 αντίστοιχα

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!

Ακολουθεί η ανάρτηση του ΠΑΣ Ίκαρος στο Facebook (13/06/2024):

Η χρονιά μας κλείνει με τον ομορφότερο τρόπο, η συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Κ18!!! Οι αθλήτριες μας ΠΑΠΑΛΑ ΝΕΦΕΛΗ (ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ) και ΓΛΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (100 μ.) Αγωνίζονται το Σάββατο στη Πάτρα!! Σας ευχόμαστε καλούς αγώνες και να το χαρείτε όσο μπορείτε!!!!

 

Το απογευματινό πρόγραμμα των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών και Γυναικών Κ18 θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι SEGAS TV στο YouTube:

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img