21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Έκκληση από τον Δήμο Ικαρίας σε εθελοντές για καθαρισμό ακτών από πετρελαιοειδή

Δείτε επίσης

Σε Γιαλισκάρι, Μεσακτή, Λιβάδι και Αρμενιστή

Μετά την εμφάνιση διάσπαρτων μαύρων πετρελαιοειδών χθες στις ακτές των περιοχών Γιαλισκάρι, Μεσακτή, Λιβάδι και Αρμενιστή, ο Δήμος Ικαρίας απευθύνει έκκληση προς όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο να συμμετάσχουν εθελοντικά στην προσπάθεια καθαρισμού των παραπάνω ακτών σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δήμου Ικαρίας στο Facebook (13/06/2024):

Έκκληση για βοήθεια σε καθαρισμό ακτής από πετρελαιοειδή
 
Σήμερα τις απογευματινές ώρες ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή για την ύπαρξη διάσπαρτων μαύρων πετρελαιοειδών στην ακτή της ευρύτερης περιοχής Γιαλισκαριου (Μεσακτη – Λιβάδι – Αρμενιστής).
 
Ο Δήμος Ικαρίας αδυνατώντας να αναλάβει τον καθαρισμό με το διαθέσιμο σήμερα προσωπικό, απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στον καθαρισμό της ακτής από τα κατάλοιπα πετρελαιοειδών, την Παρασκευή 14/6 από τις 8:00 π.μ να συγκεντρωθούν στην παραλία της Μεσάκτης, (στους εθελοντές θα διατεθούν γάντια σακούλες απορριμμάτων και νερά). Οι εθελοντές θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και μαζί τους να έχουν, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπέλο. Άτομα με προβλήματα υγείας και ευπαθείς ομάδες δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην δράση καθαρισμού.
 
Παράλληλα απευθύνουμε έκκληση σε όσους τυχόν διαθέτουν αντιρρυπαντικό εξοπλισμό (Λιμενικές αρχές – Λιμενικό ταμείο – Περιφέρεια) να συμβάλουν με κάθε τρόπο.
 
 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img