20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ασημένιο βραβείο για το “Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο AKRORIA” σε διεθνή διαγωνισμό

Δείτε επίσης

Η AKRORIA διακρίθηκε στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης για το ελαιόλαδο Ικαρίας

Διεθνής διάκριση για την εταιρεία παραδοσιακών βοτάνων και ελαιολάδου AKRORIA από τα Mediterranean Taste Awards 2024, έναν από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους διεθνείς διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών.
 
Η AKRORIA απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης, το Excellent Taste Awards, για το συσκευασμένο προϊόν “Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο AKRORIA”, με ελαιόλαδο Ικαρίας κορωνέικης ποικιλίας ελιάς.
 

Η AKRORIA προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, διατηρώντας τους παραδοσιακούς τρόπους. Η εταιρεία καλλιεργεί και συλλέγει με το χέρι, στεγνώνει με φυσικό τρόπο και συσκευάζει στις εγκαταστάσεις της βιολογικά βότανα και ελαιόλαδο Ικαρίας.

Προϊόντα της AKRORIA θα βρείτε στο κατάστημα Θρούμπι στον Άγιο Κήρυκο.

Ο διεθνής διαγωνισμός Mediterranean Taste Awards 2024 πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών να διαδώσει τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής και να προωθεί την ποιότητα και την καινοτομία στα μεσογειακά τρόφιμα και ποτά. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους γεύση, την καινοτομία τους και τη χρήση φυσικών συστατικών.
 

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν παραγωγοί από πάνω από 47 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν περισσότερες από 4.500 μάρκες τροφίμων και ποτών. Οι κριτές, μεταξύ των οποίων επιστήμονες και κορυφαίοι ειδικοί από τον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της γαστρονομίας, αξιολόγησαν τα προϊόντα μέσω μιας διαδικασίας τυφλής γευσιγνωσίας, διασφαλίζοντας έτσι την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων​.

Τα βραβεία που δίνονται αφορούν τέσσερις βασικές κατηγορίες και είναι τα Excellent Taste Awards, Excellent Taste Organic Awards, Innovation Awards και Packaging & Design Awards. Κάθε κατηγορία αξιολογείται με κριτήρια που αφορούν τη γεύση, την ποιότητα, την καινοτομία και τη σχεδίαση της συσκευασίας​​.

Ο διαγωνισμός αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά τους στην αγορά. Επιπλέον, ο διαγωνισμός προσφέρει δυναμικές λύσεις marketing και προβολής, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να αυξήσουν την επικοινωνιακή τους εμβέλεια​​.

Οι παραγωγοί αποστέλλουν και καταχωρούν τα προϊόντα τους μέσω της πλατφόρμας του διαγωνισμού ανάμεσα σε 25 κατηγορίες, όπου μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται το μέλι, προϊόντα ελιάς και κρέατος και γαλακτοκομικά είδη, προκειμένου να αξιολογηθούν και να βραβευθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές και τα προϊόντα που διακρίθηκαν, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Mediterranean Taste Awards​ (Mediterranean Taste Awards)​​.​

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img